Αρχική » Προγνωστικά: Bet builder από Champions League!

Προγνωστικά: Bet builder από Champions League!

by admin

Ο Fotaras14 επιστρέφει και μάλιστα με πολύ δυνατά προγνωστικά από το μεγάλο παιχνίδι της Σλάβιας Πράγας με τη Λιλ για τα προκριματικά του Champions League.

Προγνωστικά Σλάβια Πράγας – Λιλ

Καλησπέρα στο λαό του Koubanezos.gr. Η μεγάλη διοργάνωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει και το θέαμα είναι συναρπαστικό. Αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε στα προκριματικά της διοργάνωσης έχοντας μέχρι στιγμής, ένα αρκετά ενδιαφέρον και συναρπαστικό περιεχόμενο.

Για σήμερα Τετάρτη λοιπόν, έχουμε τέσσερις αναμετρήσεις στο μενού. Εμείς θα επιλέξουμε τον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα στη Σλάβια Πράγας και τη Λιλ, αναμέτρηση η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 στο στάδιο «Φορτούνα Άρενα» στη Πράγα.

Στο πρώτο ματς η Λιλ επικράτησε εντός έδρας με 2-0 υπέρ των Τσέχων κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για τη League phase του αναμενόμενου Champions League. Στοιχηματικά τώρα εγώ περιμένω ένα ανοιχτό ματς και από τις δύο πλευρές, καθώς το 2-0 του πρώτου αγώνα έχει δώσει σαφές προβάδισμα στους Γάλλους, κάτι όμως που μπορεί εύκολα να αντιστραφεί από τους αποφασισμένους Τσέχους!

Έτσι, η στοιχηματική μου επιλογή θα βγεί με συνδυαστικό bet-builder σε απόδοση 6.20 από την Novibet με έμφαση στα γκολ εκατέρωθεν από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Επίσης συνδυαστικά θα βάλω και ως anytime σκόρερ τον αγαπημένο της Λιλ, Τζόναθαν Ντείβιντ… παίκτης ο οποίος άνοιξε το σκορ στο πρώτο ματς με γκολ μέσα από την μικρή περιοχή.

Champions League – 28/08/2024 22:00

Σλάβια Πράγας – Λιλ

Goal/goal & Over 2,5 & Over 1,5 ημιχρ. & Να σκοράρει: Τ. Ντέιβιντ

6,20

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like