Αρχική » Προγνωστικά: Χρειάζονται το σκορ στο 1.90

Προγνωστικά: Χρειάζονται το σκορ στο 1.90

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος σκιαγράφει το κουπόνι της Stoiximan Super League και καταλήγει σε δύο προγνωστικά.

Προγνωστικά: «Συνεχίζει» ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους. Στήλη σήμερα με Ελλάδα και Stoiximan Super League. Επιλογές συγκεκριμένες και δύο από το Φάληρο αλλά και από την Τούμπα. Πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε ξεχωρίσει στα προγνωστικά Κυριακής.

Ξεκινάμε με το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό. Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει το 3/3. Η εικόνα τους ήταν σαφώς βελτιωμένη στη Λαμία και πλέον με τις τελευταίες μεταγραφές να έχουν ενσωματωθεί πάνε για το τρίποντο που θα τους στείλει στο πρώτο δύσκολο ματς της χρονιάς με τον Άρη, με διαφορετική ψυχολογία και με άλλο αέρα. Η διακοπή σίγουρα βοήθησε ώστε να βγουν κάποια πράγματα στο χορτάρι και πλέον ο Μεντιλίμπαρ έχει μοιράσει ρόλους στην ομάδα αλλά και στους παίκτες.

Μάλιστα ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών και ώθηση αφού αναμένεται sold out στο γήπεδο καθώς υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το ντεμπούτο τόσο του Γουίλιαν όσο και για το δεύτερο εντός έδρας ματς των Κυπελλούχων Ευρώπης. Λίγα πράγματα οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν με… πούλμαν να κόψουν το ρυθμό αλλά ομολογουμένως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός θα μπει με ορμή και λογικά θα τελειώσει άμεσα τα όποια όνειρα του Παναιτωλικού για αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στο να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και στα δύο ημίχρονα και να δούμε άλλο ένα γκολ στο ματς που πληρώνει στο 1.85.

Προγνωστικά: Μπορούν το γκολ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο ντέρμπι, πρώτο για φέτος. Πολλά τα “πρέπει” στους φιλοξενούμενους, πολλά τα “θέλω” στους γηπεδούχους από ένα τέτοιο ματς. Η αλήθεια είναι πως ενδεχόμενη ήττα θα φέρει απόλυση προπονητή στους “πράσινους” και είναι κάτι που είναι σχετικά γνωστό. Βέβαια υπάρχει πλέον αρκετή ποιότητα και μια τετράδα μπροστά (Πελίστρι, Ουναχί, Ιωαννίδης, Τετέ) που πραγματικά μπορεί να δημιουργήσει φοβερά προβλήματα στην οποιαδήποτε άμυνα.

Σίγουρα βέβαια δεν υπάρχει τέτοια ποιότητα πίσω ούτε στους μεν και ούτε στους δε που μπορούμε να πούμε με σιγουριά κάποιο σημείο εάν και η στοιχηματική αξία είναι προς τα δεξιά. Παράλληλα περιμένουμε σκληρό ματς, δυνατές μονομαχίες και κάρτες από τον διαιτητή.

Για αυτό και το combo του αμφίσκορου με την μια κάρτα σε κάθε ομάδα πληρώνει καλά στο 1.90 και το επιλέγουμε.

Ελλάδα – Super League – 15/09/2024 20:30

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Goal/goal & να δεχθούν μία κάρτα οι δύο ομάδες

1,90

Ελλάδα – Super League – 15/09/2024 18:00

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα & Over 2,5

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like