Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα να σπάσει το «ρόδι» στο 2.12

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα να σπάσει το «ρόδι» στο 2.12

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας επιστρέφει με τρία προγνωστικά από La Liga και play off του Conference League.

Προγνωστικά στοιχήματος: Χιρόνα – Οσασούνα

Η Primera Division συνεχίζεται μεσοβδόμαδα, ταυτόχρονα με τα play off του Europa League και του Conference League, προσφέροντας πολύτιμες επιλογές για τα προγνωστικά στοιχήματος. Ξεκινάμε με τη μάχη της Χιρόνα κόντρα στην Οσασούνα. Οι Καταλανοί δεν έχουν μπει καλά στη νέα σεζόν με απολογισμό έναν βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Βέβαια, αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο δύσκολο ξεκίνημα με αντιπάλους την Μπέτις και την Ατλέτικο εκτός έδρας.

Σήμερα παίζει για πρώτη φορά εντός έδρας και ψάχνει την παρθενική φετινή νίκη της. Αντίστροφη πορεία για την Οσασούνα που πήρε μία νίκη επί της Μαγιόρκα (1-0) και μία ισοπαλία απέναντι στη Λεγκανές (1-1), εκμεταλλευόμενη τον κόσμο και το γήπεδό της. Είναι ομάδα έδρας και το έργο της σήμερα είναι αρκετά πιο δύσκολο, ειδικά κόντρα σε μια Χιρόνα που χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Προβάδισμα για το σύνολο του Μίτσελ που έχει μεγαλύτερη ποιότητα, ο άσος με over 1,5 στο 2.12 της Novibet μας καλύπτει.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Τράμπζονσπορ – Σεν Γκάλεν

Συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής η Τράμπζονσπορ, καθώς μετά τον αποκλεισμό από τη Ραπίντ Βιέννης για τα προκριματικά του Europa League πλέον κινδυνεύει να μείνει οριστικά εκτός Ευρώπης. Το 0-0 με την Σεν Γκάλεν στην Ελβετία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στη ρεβάνς, όπου οι Τούρκοι καλούνται να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να γλιτώσουν το… κάζο. Μεγαλύτερο θέμα είναι το σκοράρισμα, καθώς μετά τις φτωχές νίκες επί της Ρουζομπέροκ (0-2, 1-0), απέτυχαν να σκοράρουν στα επόμενα τέσσερα ματς, σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Ωστόσο, δεν παύουν να είναι καλύτερη ομάδα από την -κατά τα άλλα φιλόδοξη- Σεν Γκάλεν. Είναι γνωστό άλλωστε και το πόσο καυτές είναι οι έδρες των τουρκικών ομάδων, πόσο μάλλον σε ματς τέτοιας σημασίας και βαρύτητας. Γι’ αυτό θα πάμε με τους γηπεδούχους και το combo 1 & under 4,5 στο 2.08 της Novibet. Ακόμα κι αν η Τράμπζονσπορ πάρει μπρος ή η Σεν Γκάλεν βρει δίχτυα, σε λογικά πλαίσια είμαστε καλυμμένοι.

Σερβέτ – Τσέλσι

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Σερβέτ κόντρα στην Τσέλσι στη Γενεύη. Με το 2-0 στο πρώτο ματς οι «μπλε» πήραν ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης και θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά, την στιγμή που οι Ελβετοί αναζητούν μια ιστορική ανατροπή. Μαγική εικόνα το σκορ στο Λονδίνο με τις ευκαιρίες που είχε η Σερβέτ, τελειώνοντας το παιχνίδι με 19 τελικές προσπάθειες. Επιθετικά είναι πολύ δυνατή και αντιμετωπίζει μια ομάδα που μέχρι στιγμής βγάζει θέματα στην άμυνα.

Αναμένεται χορταστικό ματς με αρκετά γκολ και θέαμα, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η Τσέλσι θα παίξει για το διπλό κι όχι απλώς για να πάρει αποτέλεσμα ικανό να της δώσει την πρόκριση. Θα πάρουμε το goal/goal & over 2,5 στο 1.82 της Fonbet.

Ισπανία – La Liga – 29/08/2024 20:00

Χιρόνα – Οσασούνα

1 & Over 1,5

2,12

Conference League – 29/08/2024 20:00

Τράμπζονσπορ – Σεν Γκάλεν

1 & Under 4,5

2,08

Conference League – 29/08/2024 21:30

Σερβέτ – Τσέλσι

Goal/goal & Over 2,5

1,82

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like