Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί με αξία, αουτσάιντερ με ασφάλεια

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί με αξία, αουτσάιντερ με ασφάλεια

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας επιστρέφει με προγνωστικά από τη νορβηγική Eliteserien, σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.82 έως το 2.04.

Προγνωστικά στοιχήματος: Στρόμσγκοντσετ – Τρόμσο

Το Euro και το Copa America τελείωσαν και άφησαν ομολογουμένως μια πικρή γεύση. Όχι μόνο λόγω του ότι αποδείχθηκαν αναξιόπιστες διοργανώσεις όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, αλλά κι επειδή στην πραγματικότητα η ποιότητα του ποδοσφαίρου ήταν απογοητευτική και το θέαμα περιορισμένο. Εν πάση περιπτώσει όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν κι η νέα σεζόν ξεκινά. Όσο όμως στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης οι ομάδες βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας, στην Σκανδιναβία η δράση εξελίσσεται κανονικά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με Νορβηγία και με τρεις αναμετρήσεις, κάνοντας την αρχή με το Στρόμσγκοντσετ – Τρόμσο.

Στην έκτη θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι με 19 βαθμούς (14 αγώνες), ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι τρίτοι από το τέλος με 14 βαθμούς (15 αγώνες). Σε μεγάλο βαθμό η Τρόμσο οφείλει την κακή της συγκομιδή στο εφιαλτικό της ξεκίνημα, καθώς από την έβδομη αγωνιστική που πήρε το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα έχει απολογισμό 4-2-4. Όχι κάτι τρομερό, αλλά αρκετά κοντά στο συνολικό 5-4-5 της Στρόμσγκοντσετ, η οποία αντιθέτως βρίσκεται σε κακό φεγγάρι. Έχει τέσσερα ματς χωρίς νίκη και μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η βαθμολογική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει ιδιαίτερα το επίπεδο των ομάδων, οπότε έχει αξία η στήριξη στους φιλοξενούμενους. Το 1.82 της Stoiximan για το Χ2 είναι ικανοποιητικότατο.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Χαμ Καμ – Φρέντρικσταντ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Χαμ Καμ κόντρα στη Φρέντρικσταντ. Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικές πορείες που έφτασαν να έχουν μόλις δύο βαθμούς διαφορά, καθώς η Χαμ Καμ έχει φτάσει τους 17 με απολογισμό 2-1-0 στα τελευταία τρία ματς ενώ η Φρέντρικσταντ έχει μείνει στους 19 μετρώντας πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη. Το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους, όμως η νεοφώτιστη (αλλά ιστορική) ομάδα του Μόε έχει αδικηθεί από τα τελευταία της αποτελέσματα και διαθέτει την ποιότητα για να ανατρέψει την κατάσταση. Πηγαίνει σε μια έδρα που μόνο η Μπόντο Γκλιμτ έχει ηττηθεί φέτος σε έξι αγωνιστικές, κόντρα σε μια ομάδα πολύ ασταθή για να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Ίδιες οι πιθανότητες νίκης για αμφότερες, εμείς θα επιλέξουμε τους φιλοξενούμενους με κάλυψη ποντάροντας στο Χ2 & over 1,5 στο 2.00 της Novibet.

Χάουγκεσουντ – Βίκινγκ

Κλείνουμε με το δεύτερο ματς των 18:00, ανάμεσα σε Χάουγκεσουντ και Βίκινγκ. Εδώ η ποιοτική διαφορά των δύο αντιπάλων είναι αρκετά μεγάλη, δεδομένου ότι η Βίκινγκ είναι 4η με απόσταση οκτώ βαθμών από την κορυφή (έχοντας παίξει δύο ματς λιγότερα από την Μπόντο Γκλιμτ) και η Χάουγκεσουντ είναι μία θέση πάνω από τον υποβιβασμό έχοντας μαζέψει τους μισούς βαθμούς. Ακόμα χειρότερα γίνονται τα πράγματα για τους γηπεδούχους αν αναλογιστούμε ότι στην έδρα τους έχουν πέντε ήττες σε επτά αγωνιστικές, σε αντίθεση με τη Βίκινγκ που εκτός έδρας έχει απολογισμό 3-2-1 στο πρωτάθλημα και 6-3-1 σε όλες τις διοργανώσεις. Αδιαμφισβήτητο φαβορί οι φιλοξενούμενοι και το 2.05 της Bet365 για το διπλό προξενεί εντύπωση. Γύρω στο 1.60 θα το περιμέναμε κι εννοείται πως θα το πάρουμε σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Νορβηγία – Eliteserien – 21/07/2024 15:30

Στρόμσγκοντσετ – Τρόμσο

Χ2

1,82

Νορβηγία – Eliteserien – 21/07/2024 18:00

Χαμ Καμ – Φρέντρικσταντ

Χ2 & Οver 1,5

2,00

Νορβηγία – Eliteserien – 21/07/2024 18:00

Χάουγκεσουντ – Βίκινγκ

2

2,05

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like