Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Το ντεμπούτο των 125 εκατομμυρίων

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ντεμπούτο των 125 εκατομμυρίων

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας αναλύει τον τελικό του UEFA Super Cup και καταλήγει σε δύο επιλογές με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα

Για 15η φορά στην ιστορία της, η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Champions League με τη νίκη με 2-0 επί της Ντόρτμουντ στον μεγάλο τελικό. Απέναντί της βρίσκει απόψε την εντυπωσιακή Αταλάντα, η οποία ταπείνωσε με 3-0 την μέχρι τότε αήττητη Λεβερκούζεν και σήκωσε το τρόπαιο του Europa League. Ματσάρα περιμένουμε στη Βαρσοβία για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της σεζόν, στο ματς που θα μας απασχολήσει για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Φυσικά φαβορί υπάρχει, και αυτό είναι η «βασίλισσα» του Κάρλο Αντσελότι. Πάντα όμως αυτά τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνουν, μιας και οι ομάδες ακόμα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας και δεν έχουν τον επιθυμητό αγωνιστικό ρυθμό. Ειδικά στην περίπτωση της Ρεάλ, που διαθέτει σημαντικές μονάδες οι οποίες δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία λόγω Euro.

Δύο Ιταλοί προπονητές συγκρούονται, με τις φιλοσοφίες τους ουσιαστικά να καθρεφτίζουν η μία την άλλη. Γρήγορο τρανζίσιον, πίεση ψηλά και άμεσο ποδόσφαιρο, με τους παίκτες να έχουν αρκετή ελευθερία κινήσεων και επιλογών και να μην περιορίζονται από το λεγόμενο «positionism» που προτιμούν άλλοι τεχνικοί όπως ο Γκουαρδιόλα, ο Αρτέτα κι ο Αλόνσο. Επομένως, περιμένουμε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και γρήγορες μεταβάσεις στην επίθεση, όσο βέβαια επιλέξει ο Γκασπερίνι να διατηρήσει τις αρχές του και δεν κλειστεί πίσω. Όπως και να ‘χει, η «Θεά» θα βρει χώρους για να γίνει κι αυτή απειλητική και μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Αξίζει λοιπόν η επιλογή του over 3,5 στο 2.75 του Pamestoixima.gr.

Πέρα από το τρόπαιο του Super Cup, το συγκεκριμένο ματς έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία και για έναν άλλο λόγο. Φυσικά, αναφερόμαστε στο ντεμπούτο του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος επιτέλους έβαλε τέλος σε αυτό το πολύχρονο σίριαλ και πήγε στους «μερένγκες» ως ελεύθερος (αλλά με μπόνους υπογραφής 125 εκατομμυρίων). Δεδομένου και του ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του, περιμένουμε να κυνηγήσει το γκολ για να ανοίξει λογαριασμό από το πρώτο ματς με τη Ρεάλ. Στο 2.10 της Bet365, το να σκοράρει αυτός ο υπερπαίκτης απέναντι στην ασυνεπή άμυνα της Αταλάντα αποτελεί ευκαιρία.

UEFA Super Cup – 14/08/2024 22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα

Over 3,5

2,75

UEFA Super Cup – 14/08/2024 22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα

Γκολ Εμπαπέ

2,10

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like