Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Συνεχίζει ακάθεκτη η πρωταθλήτρια στο 2.17

Προγνωστικά στοιχήματος: Συνεχίζει ακάθεκτη η πρωταθλήτρια στο 2.17

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας κλείνει τα προγνωστικά του Σαββατοκύριακου με τέσσερις επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Προγνωστικά στοιχήματος: Φιορεντίνα – Λάτσιο

Μετά τη χθεσινή οκτάδα επιλογών, πάμε πιο χαλαρά στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, με πρώτο παιχνίδι αυτό ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Λάτσιο. Νωρίς-νωρίς, 13:30 ώρα Ελλάδας, οι «βιόλα» υποδέχονται τους «λατσιάλι» με στόχο την πρώτη τους φετινή νίκη. Από νωρίς σε δύσκολη θέση ο Παλαντίνο, ο οποίος ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο στον πάγκο της νέας του ομάδας, είτε στο πρωτάθλημα είτε στην Ευρώπη. Αντίθετα, ο νέος προπονητής της Λάτσιο, Μπαρόνι, έχει ξεκινήσει ικανοποιητικά με απολογισμό 2-1-1. Και στα τέσσερα παιχνίδια των Ρωμαίων επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5, ενώ κι η Φιορεντίνα δεν πάει πίσω: στα μισά παιχνίδια της φέτος σημειώθηκαν πάνω από τρία γκολ, με δύο ακόμα να μένουν στο 1-1. Δεδομένου κι ότι οι γηπεδούχοι πρέπει να «σπάσουν το ρόδι», κάτι που θα τους αναγκάσει να βγουν μπροστά και να επιτεθούν, το ματς (και αναπόφευκτα το σκορ) θα ανοίξει. Πάμε λοιπόν με το over 2,5 στο υπερβολικά υψηλό 2.10 της Fonbet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη

Με μια πολύ ωραία αναμέτρηση ξεκινά η δράση στη βελγική Pro League σήμερα, καθώς η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται τη Γάνδη. Η πρωταθλήτρια επέστρεψε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες της, έπειτα από την συγκομιδή ενός βαθμού στα πρώτα τρία ματς. Ακολούθησε η βαριά ήττα με 3-0 από την Ντόρτμουντ εντός έδρας για το Champions League, με το σκορ όμως να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Από την άλλη η Γάνδη επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Μαλίν και συνεχίζει το καλό της ξεκίνημα, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της. Η διαφορά δυναμικότητας είναι σημαντική και γι’ αυτό θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους με το combo 1 & under 4,5 στο 2.05 της Novibet. Μόλις 1/6 ματς των γηπεδούχων και 1/5 των φιλοξενούμενων επιτεύχθηκαν πάνω από τέσσερα γκολ, και δεδομένης της κούρασης από το ευρωπαϊκό ματς αναμένουμε μια πιο «επαγγελματική» νίκη για την Μπριζ.

Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ

Στην Αγγλία φυσικά όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο ματς της ημέρας, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Ωστόσο, εμείς θα προτιμήσουμε να ασχοληθούμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι, στο οποίο η Μπράιτον φιλοξενεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αμφότερες ξεκίνησαν πολύ δυνατά την σεζόν με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και ψάχνουν τη νίκη που θα τις ανεβάσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Οι «γλάροι» διατήρησαν το επιθετικό τους πλάνο και μετά τη φυγή του Ντε Τζέρμπι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με πρωταρχικό στόχο το γκολ. Από την πλευρά της η Νότιγχαμ ακολουθεί την αντίθετη κατεύθυνση, όπως αποδεικνύουν και τα 5/5 under 2,5 σε πρωτάθλημα και Carabao Cup. Θα χρειαστεί όμως να προσαρμοστεί στα δεδομένα ενός αγώνα όπως ο σημερινός και να βρει λύσεις στην επίθεση, μιας και δε θα μπορεί να αντέχει αμυντικά κάθε φορά όπως το προηγούμενο Σάββατο στο «Άνφιλντ». Είναι ένα ματς που το over 2,5 αξίζει το ποντάρισμά μας, ειδικά όταν το βρίσκουμε σε απόδοση 1.90 στην Bet365.

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ

Κλείνουμε με το πρώτο από τα τρία γερμανικά παιχνίδια της ημέρας, όπου η Λεβερκούζεν παίζει στην «Μπάι Αρίνα» κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Οι «ασπιρίνες» προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας τεσσάρες κόντρα σε Χόφενχαϊμ (1-4) και Φέγενορντ (0-4), δείχνοντας πως επιθετικά βρίσκονται στα ίδια -αν όχι σε καλύτερα- επίπεδα με πέρσι. Θα κυριαρχήσουν και σήμερα απέναντι στους «λύκους» που μέχρι στιγμής δεν πείθουν και έχουν πολλές απουσίες σε όλες τις γραμμές τους. Πάντως προσπαθούν να παίξουν ανοιχτά και το σημερινό ματς είναι από αυτά όπου μάλλον θα το πληρώσουν. Η Λεβερκούζεν θα προσπαθήσει να καθαρίσει από νωρίς το ματς, γι’ αυτό και το over 1,5 ημιχρόνου στο 2.17 της WinMasters θα μπει στις επιλογές μας.

Ιταλία – Serie A – 22/09/2024 13:30

Φιορεντίνα – Λάτσιο

Over 2,5

2,10

Βέλγιο – Jupiler Pro League – 22/09/2024 14:30

Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη

1 & Under 4,5

2,05

Αγγλία – Premier League – 22/09/2024 16:00

Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ

Over 2,5

1,90

Γερμανία – Bundesliga – 22/09/2024 16:30

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ

Over 1,5 στο 1ο ημίχρονο

2,17

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like