Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Ο κοιμώμενος γίγαντας και το λάθος στο 2.95

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο κοιμώμενος γίγαντας και το λάθος στο 2.95

by admin

Τρία προγνωστικά στοιχήματος από τη δεύτερη μέρα της φάσης των «16» έχει ξεχωρίσει σήμερα ο Γιώργος Μπατσέλας.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αγγλία – Σλοβακία

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, με πρώτο αυτό μεταξύ Αγγλίας και Σλοβακίας. Τα «τρία λιοντάρια» μέχρι στιγμής είναι αδιαμφισβήτητα η απογοήτευση της διοργάνωσης, όχι τόσο λόγω των αποτελεσμάτων τους όσο με βάση τη θλιβερή απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα κι έτσι, η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να έχουν ένα αρκετά βατό μονοπάτι για τον τελικό. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα έχουν και εύκολα ματς.

Αρχής γενομένης από απόψε κόντρα στη μαχητική και τιμιότατη Σλοβακία, η οποία βγήκε ζωντανή από τον πρώτο όμιλο στην ιστορία του Euro που παρατηρήθηκε τετραπλή ισοβαθμία. Θα βάλει δύσκολα στους Άγγλους αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να την αφήσει εκτός.

Θα πάμε με το combo 1 & under 3,5 στο 1.82, μιας και οι Άγγλοι δε… βγάζουν μάτια αλλά μάλλον θα κάνουν τη δουλειά τους. Από εκεί και πέρα, μεγάλη αξία έχει το 2.95 για την over 0,5 τελική του Σρανζ στην εστία. Ο Σλοβάκος εξτρέμ έχει δύο γκολ στη διοργάνωση και ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, μιλάμε για μια value επιλογή.

Ισπανία – Γεωργία

Στο δρόμο της Ισπανίας έπεσε η Γεωργία μετά την ιστορική της πρόκριση από τη φάση των ομίλων, στην πρώτη μόλις συμμετοχή της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Απέναντί της βρίσκει τη μοναδική ομάδα που έκανε το 3/3 στους ομίλους, αλλά και τη μοναδική που δεν έχει δεχτεί γκολ ακόμα. Προφανώς και αναμένουμε να κυριαρχήσει η «φούρια ρόχα», όμως πρόκειται για ένα παιχνίδι που με την ίδια ευκολία μπορεί να λήξει 1-0 ή 4-1. Δε θα μπλέξουμε με σημείο ή γκολ, αλλά θα πάμε σε ένα ειδικό.

Δεδομένου ότι η ομάδα του Σανιόλ θα παίξει με χαμηλό μπλοκ και πολλούς παίκτες κοντά ή μέσα στην περιοχή της, οι Ισπανοί θα βρουν χώρους και ευκαιρίες έξω από αυτήν. Το είδαμε άλλωστε και στο ματς με την Ιταλία, που κατέγραψαν εννιά τελικές εκτός περιοχής. Σίγουρα σε μια από αυτές τις περιπτώσεις θα βρεθεί ο Ρόδρι, ο οποίος είναι και φρέσκος αφού δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας κόντρα στη Γεωργία. Το να καταγράψει over 0,5 προσπάθεια στην εστία πληρώνει 2.05 και αξίζει το ποντάρισμά μας.

Μεγάλες στοιχηματικές ευκαιρίες βρίσκουμε και σήμερα στις ενισχυμένες αποδόσεις του Pamestoixima.gr. Συγκεκριμένα, η νίκη της Αγγλίας με σκορ 2-0 από 5.25 πληρώνει 6.00 και είναι μια καλή επιλογή. Επιπλέον, στο ματς της Ισπανίας με τη Γεωργία βρίσκουμε το γκολ του Μοράτα σε απόδοση 4.50 (αντί για 4.00), ενώ το να βρει δίχτυα ο Κβαρατσχέλια από 5.00 δίνεται σε απόδοση 5.80.

Euro – 30/06/2024 19:00

Αγγλία – Σλοβακία

1 & under 3,5

1,82

Euro – 30/06/2024 19:00

Αγγλία – Σλοβακία

Σρανζ over 0,5 προσπάθεια στην εστία

2,95

Euro – 30/06/2024 22:00

Ισπανία – Γεωργία

Ρόδρι over 0,5 προσπάθεια στην εστία

2,05

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like