Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Μια ζαριά στο 2.55!

Προγνωστικά στοιχήματος: Μια ζαριά στο 2.55!

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά στοιχήματος από το Euro και ποντάρει σε ένα ειδικό απόδοσης 2.55!

Προγνωστικά στοιχήματος: Σουτάρει και πληρώνει

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η Γαλλία εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και έσπασε το σερί μας. Σε ένα δύσκολο στοιχηματικά Euro, όμως, συνεχίζουμε να μοιράζουμε ταμεία παντού. Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα εστιάσω στην αναμέτρηση της Ελβετίας με την Ιταλία, που ανοίγει τον χορό των νοκ άουτ και θα ποντάρω σε ένα ειδικό!

Ξεκινώντας από τους Ελβετούς, έχω να πω πως είναι μια ομάδα που συμπαθώ πολύ. Διαθέτει έμπειρους παίκτες στα χαφ και μεγάλη ταχύτητα στην επίθεση. Την βολεύουν τα παιχνίδια που δίνει τη μπάλα στον αντίπαλο, αφού μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα, ενώ διαθέτει αρκετούς… καμικάζι που δοκιμάζουν τα πόδια τους από μακριά. Απέναντι στη Γερμανία έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και στις αμυντικές της υποχρεώσεις και για λίγα δευτερόλεπτα δεν πήρε την πρωτιά στον όμιλο.

Αντίθετη ιστορία για την Ιταλία, που σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσίασε και πήρε την πρόκριση λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης με την Κροατία. Ναι, είναι σε μεταβατικό στάδιο οι γείτονες. Ναι, προσπαθούν να παίξουν κάτι διαφορετικό από ότι μας είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο δεν με έχουν πείσει και δε διαθέτουν τους ηγέτες , που θα κάνουν τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο

Στο δια ταύτα λοιπόν… αν πήγαινα σε πρόκριση θα ήταν με την μεριά των Ελβετών. Θα προτιμήσω όμως να ποντάρω σε ένα ειδικό. Ο Ντόιε ή Εντόι ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τον, είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Ελβετών μέχρι στιγμής στο τουρνουά. Δε διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του και σε 2/3 ματς μέχρι στιγμής είχε ένα σουτ στον στόχο. Θεωρώ προκλητική την απόδοση στο ενδεχόμενο να κάνει κάτι αντίστοιχο και απόψε.

Εξαιρετικές είναι και οι ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr. Αν θέλουμε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω, θα μπορούσαμε να ενισχύσουμε το σημείο της στήλης. Το γκολ του Ντόιε, σε συνδυασμό με το over 6,5 στα κόρνερ του αγώνα, προσφέρεται στο δελεαστικό 6.75! Και επειδή η Ελβετία είναι μια ομάδα που κερδίζει πολλά κόρνερ, το over 1,5 στα γκολ της σε συνδυασμό με το over 4,5 στα κόρνερ της προσφέρεται σε απόδοση 8.75!

Euro – 29/06/2024 19:00

Ελβετία – Ιταλία

Ντόιε over 0,5 σουτ στην εστία

2,55

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like