Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα λονδρέζικα γκολ στο 2.38

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα λονδρέζικα γκολ στο 2.38

by admin

Γεμάτο το κουπόνι του Σαββάτου, γεμάτη κι η στήλη του Γιώργου Μπατσέλα με οκτώ προγνωστικά από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Γουέστ Χαμ – Τσέλσι

Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία θα μας απασχολήσουν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, με κάθε λογής επιλογές και σημεία. Αρχίζουμε από το Νησί και το ματς των 14:30 για την Premier League, ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι. Λονδρέζικο ντέρμπι που συνήθως προσφέρει αρκετό θέαμα, όπως για παράδειγμα στα περσινά 3-1 και 5-0. Κάτι παρόμοιο αναμένουμε και σήμερα, δεδομένου ότι Λοπετέγκι και Μαρέσκα δίνουν προτεραιότητα στο επιθετικό ποδόσφαιρο και την επίτευξη τερμάτων. Πάμε με το over 3,5 που επιβεβαιώθηκε μόλις σε ένα από τα τέσσερα παιχνίδια της καθεμίας φέτος, στο 2.38 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν

Στον απόηχο των δύο επιβλητικών νικών της σε πρωτάθλημα και Champions League, η Μπάγερν δοκιμάζεται στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης για την τέταρτη αγωνιστική της Bundesliga. Οι Βαυαροί διέλυσαν με 6-1 τη νεοφώτιστη Χόλσταϊν Κίελ εκτός έδρας το Σάββατο, κάτι που επισκίασαν λίγες μέρες μετά με το εκκωφαντικό 9-2 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δύσκολα θα τη γλιτώσει κι η -κατά τα άλλα τίμια κι ανταγωνιστική- Βέρντερ, μετά την παρθενική της νίκη στην σεζόν με το 2-1 στην έδρα της Μάιντζ. Πάντως, δε λείπουν και τα αμυντικά προβλήματα στην ομάδα του Κομπανί, η οποία έτσι κι αλλιώς δέχεται γκολ σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο. Πάμε με το διπλό & goal/goal στο πολύ αξιόλογο 2.35 της Novibet.

Χάιντενχαϊμ – Φράιμπουργκ

Ταυτόχρονα η Χάιντενχαϊμ υποδέχεται τη Φράιμπουργκ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στη «Βόιτ Αρένα». Αμφότερες ξεκίνησαν δυνατά την σεζόν με δύο νίκες και μία ήττα, χάνοντας από Ντόρτμουντ και Μπάγερν αντίστοιχα. Η ομάδα του Σμιντ έχει 5/6 over 2,5 σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, ενώ οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν το over 2,5 σε τρία από τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής, δείχνοντας πως με τον Σούστερ στον πάγκο η επίθεση είναι προτεραιότητα. Ενδεχόμενη νίκη και για τις δύο σημαίνει είσοδο στην τετράδα, οπότε το goal/goal & over 2,5 αξίζει το ποντάρισμά μας, δεδομένου ότι θα κυνηγήσουν το τρίποντο. Στο 1.95 βρίσκουμε αυτή την επιλογή στη Fonbet.

Άστον Βίλα – Γουλβς

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι, φτάνοντας τις τέσσερις νίκες σε πέντε ματς στην σεζόν. Για να το πετύχει αυτό χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 απέναντι στην Έβερτον και στην συνέχεια να περάσει από τη Βέρνη με το επιβλητικό 3-0 κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις για το Champions League. Σήμερα υποδέχεται τη Γουλβς που δε βρέθηκε μακριά από την πρώτη της φετινή νίκη, με αντίπαλο τη Νιούκαστλ, αλλά είδε το προβάδισμά της να χάνεται στα τελευταία λεπτά. Με έναν βαθμό σε τέσσερις αγωνιστικές τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τους «λύκους», που διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με έντεκα γκολ παθητικό. Όλα δείχνουν πως δύσκολα θα επιβιώσουν στο «Βίλα Παρκ», όπου η Άστον Βίλα σπάνια χάνει βαθμούς από ομάδες που δεν ανήκουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το combo 1 & over 1,5 τιμάται στο 1.83 από τη Novibet και δε γίνεται να το αγνοήσουμε.

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε για τη Λίβερπουλ η ήττα με 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Άνφιλντ», η οποία έβαλε στοπ όχι μόνο στο αήττητο αλλά και στο νικηφόρο σερί των «κόκκινων» στην Premier League. Κακά τα ψέματα, η ομάδα του Σλοτ δεν έπαιξε καλά, όμως έβγαλε την απαιτούμενη αντίδραση στο Μιλάνο και κέρδισε με 3-1 τη Μίλαν για την πρεμιέρα του Champions League. Σήμερα έχει μια απαιτητική αποστολή, κόντρα στην Μπόρνμουθ του Ιραόλα. Τα «κεράσια» παίζουν αρκετά επιθετικό ποδόσφαιρο και θα βρουν χώρους απέναντι στην άμυνα της Λίβερπουλ, η οποία στα δύο τελευταία ματς φάνηκε ότι μπορεί να δέχεται γκολ ακόμα κι αν ο αντίπαλος δημιουργεί λίγες φάσεις. Θα πάμε λοιπόν με το goal/goal & over 2,5 στο 2.02 της Fonbet, σε ένα ματς που σίγουρα θα ανοίξει.

Οσασούνα – Λας Πάλμας

Πάμε μια βόλτα και στη La Liga, και πιο συγκεκριμένα στην Παμπλόνα, όπου η Οσασούνα αντιμετωπίζει τη Λας Πάλμας. Οι Βάσκοι παρουσιάζουν δύο διαφορετικά πρόσωπα μέχρι στιγμής: εντός έδρας έχουν δύο νίκες και μία ισοπαλία παίζοντας επιθετικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ενώ μακριά από το γήπεδό τους έχουν 2/2 ήττες κάνοντας συνολικά μόλις έξι τελικές προσπάθειες. Πιο πρόσφατη ήταν αυτή από τη Βαγεκάνο με 3-1, η οποία έριξε την ομάδα του Μορένο στη 13η θέση. Σήμερα της παρουσιάζεται η ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τη Λας Πάλμας που έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν μεγάλη μάχη για την παραμονή και σίγουρα θα χρειαστεί να βελτιώσουν την εκτός έδρας παρουσία τους, καθώς οι δύο φετινές τους ήττες έδωσαν συνέχεια σε ένα σερί δέκα αγώνων χωρίς νίκη. Δύσκολα θα σταματήσει εδώ, δεδομένης και της εικόνας που παρουσιάζει η Οσασούνα στο «Ελ Σαντάρ». Κάπου στο 1.60 με 1.70 θα περιμέναμε τον άσο, ωστόσο τον βρίσκουμε στο 1.91 στην Stoiximan και θα τον επιλέξουμε.

Γιουβέντους – Νάπολι

Πλην του αυριανού ντέρμπι του Μιλάνου, η αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Νάπολι ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής της Serie A. Οι «μπιανκονέρι» έχουν μπει πολύ δυνατά στην εποχή Τιάγκο Μότα, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αλλά και μία νίκη στο Champions League. Όλα αυτά με μόλις ένα γκολ παθητικό, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Αϊντχόφεν και με το σκορ ήδη στο 3-0. Παρότι η άμυνα είναι το ισχυρότερο κομμάτι της Γιουβέντους μέχρι στιγμής, στην πραγματικότητα η προσέγγισή της στον αγωνιστικό χώρο είναι αρκετά επιθετική. Το ίδιο ισχύει και για τη Νάπολι του Κόντε που ξεπέρασε γρήγορα την συντριβή από τη Βερόνα στην πρεμιέρα (3-0), κι έκτοτε έχει 3/3 νίκες διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση μαζί με την Ίντερ. Δε θα παίξει για την ισοπαλία κι έχει το μομέντουμ για να διεκδικήσει το τρίποντο, κάτι που φυσικά θα κάνει κι η Γιουβέντους στην έδρα της. Τα πάντα μας προδιαθέτουν για ένα ωραίο παιχνίδι που ξεκινάει από το 1-1, γι’ αυτό θα πάμε με το goal/goal στο 1.95 της Bet365.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ

Η δράση στη Γερμανία τελειώνει απόψε με την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Οι «αετοί» ξεπέρασαν γρήγορα την ήττα της πρεμιέρας από την Ντόρτμουντ και πήραν νίκες απέναντι στην Χόφενχαϊμ (3-1) και τη Βόλφσμπουργκ (1-2) παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο για να φτάσουν τους έξι βαθμούς. Αντίθετα, η Γκλάντμπαχ προέρχεται από τη δεύτερη ήττα της, με 3-1 από την Στουτγκάρδη στο «Μπορούσια Παρκ», και για άλλη μια φορά παρουσίασε μεγάλα αμυντικά προβλήματα. Το «Ντόιτσε-Μπανκ Παρκ» αποτελεί αρκετά δύσκολη έδρα και σίγουρα τα «πουλάρια» πηγαίνουν ως αουτσάιντερ, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και δείχνει αισθητή βελτίωση επιθετικά σε σχέση με πέρσι. Αδύνατον να πάμε κόντρα στη Φρανκφούρτη υπό αυτές τις συνθήκες, το combo 1 & over 1,5 διπλασιάζει στη Novibet.

Αγγλία – Premier League – 21/09/2024 14:30

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι

Over 3,5

2,38

Γερμανία – Bundesliga – 21/09/2024 16:30

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν

2 & Goal/goal

2,35

Γερμανία – Bundesliga – 21/09/2024 16:30

Χάιντενχαϊμ – Φράιμπουργκ

Goal/goal & Over 2,5

1,95

Αγγλία – Premier League – 21/09/2024 17:00

Άστον Βίλα – Γουλβς

1 & Over 1,5

1,83

Αγγλία – Premier League – 21/09/2024 17:00

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ

Goal/goal & Over 2,5

2,02

Ισπανία – La Liga – 21/09/2024 17:15

Οσασούνα – Λας Πάλμας

1

1,91

Ιταλία – Serie A – 21/09/2024 19:00

Γιουβέντους – Νάπολι

Goal/goal

1,95

Γερμανία – Bundesliga – 21/09/2024 19:30

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ

1 & Over 1,5

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like