Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Μακροχρόνιες επιλογές μέχρι… 50.00!

Προγνωστικά στοιχήματος από την πρεμιέρα της Γερμανίας αλλά και αρκετά μακροχρόνια σημεία που φτάνουν μέχρι 50.00 έχει ο Φώτης Μερτζανίδης.

Πρεμιέρα και μακροχρόνια μέχρι 50.00

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Πρεμιέρα έχουμε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απόντες από αυτή την μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή. Έχω σημεία από τον αποψινό αγώνα της Γερμανίας αλλά και αρκετές μακροχρόνιες επιλογές. Πέρα από το δικό μας το Ευρωπαϊκό στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουμε την έναρξη του Κόπα Αμέρικα όπου και εκεί θα υπάρξουν επιλογές με αξία αλλά και κάποιες καλές ζαριές αλλά αυτά θα γίνουν σε ξεχωριστή στήλη εντός της επόμενης εβδομάδας. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από αυτές τις υπέροχες διοργανώσεις.

  • Ξεκινάμε με την γηπεδούχο Γερμανία η οποία θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Σκωτία. Οι Γερμανοί αφού είναι οι διοργανωτές, δεν έπαιξαν προκριματικά, σε αντίθεση με τους Σκωτσέζους που έκαναν μία εξαιρετική πορεία και πήραν μία άνετη πρόκριση. Διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες αλλά αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και θεωρώ πως θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην Γερμανία που θα έχει και τον κόσμο μαζί της. Η πρεμιέρα είναι δύσκολη και αγχωτική, για αυτό πιστεύω δεν θα δούμε και πολλά γκολ και αν κρίνω από την κλειστή άμυνα της Σκωτίας ίσως δούμε γκολ και από κάποια στημένη φάση ή κάποιο μακρινό σουτ. Για αυτό θα επιλέξω το ένα σουτ του Τόνι Κρόος.

  • Συνεχίζουμε με το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στην Ιταλία και στην Αλβανία. Όπως καταλαβαίνουμε, έχουμε ένα μεγάλο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι και για αυτό θα το ποντάρουμε και ανάλογα. Μπορεί οι Ιταλοί να μην είναι η ομάδα που τρομάζει αλλά μην ξεχνάμε πως είναι οι τελευταίοι νικητές αφού το σηκώσανε κόντρα στην Αγγλία το 2021. Δεν θέλω να πάρω ρίσκα, πρώτη αγωνιστική είναι εξάλλου θα βολευτώ με την απλή νίκη.

  • Πάμε στα μακροχρόνια τώρα και συγκεκριμένα στο δεύτερο όμιλο με την Ισπανία, την Κροατία, την Ιταλία και την Αλβανία. Δυσκολότερο όμιλο δεν θα μπορούσε να πετύχει η Αλβανία αφού και οι τρεις χώρες διαθέτουν ελίτ παίκτες. Αδυνατώ να πιστέψω πως κάποια ομάδα θα δεχτεί παραπάνω γκολ από την Αλβανία, για αυτό θα ποντάρω ανάλογα.

  • Με την ίδια, κάπως, λογική θα πάω και στον τελευταίο όμιλο αφού οι Πορτογάλοι θα αντιμετωπίσουν θεωρητικά βατούς αντιπάλους, για αυτό θα επιλέξω να βάλουν τα περισσότερα γκολ στον όμιλο. Βλέπω την πρώτη θέση να τους ανήκει με άνεση και θα επιλέξω για την τελευταία θέση τους Γεωργιανούς, αφού θεωρώ είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από Τσεχία και Τουρκία.

  • Συνεχίζουμε με τον τέταρτο όμιλο εκεί όπου έχουμε δύο ζευγάρια δύο ταχυτήτων αφού Γαλλία και Ολλανδία διαθέτουν τρομερή ποιότητα σε αντίθεση με την Αυστρία και την Πολωνία που έχουν ελάχιστους ελίτ παίκτες. Φαβορί στα χαρτιά είναι η Γαλλία, μένει να το αποδείξει και στο γήπεδο, για αυτό θα επιλέξω να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά αλλά και την Πολωνία των πολλών προβλημάτων να τερματίσει στην τελευταία θέση.

  • Θα κλείσω με τον όμιλο της Αγγλίας όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Δανία, την Σερβία και την Σλοβενία. Βλέπω την Σλοβενία στην τέταρτη θέση αφού δεν ξέρω πως θα καταφέρει να νικήσει κάποιες από τις τρεις ομάδες για αυτό θα επιλέξω να μην περάσει τους δύο βαθμούς.

Euro – 14/06/2024 22:00
Γερμανία – Σκωτία
1 & Γερμανία over 4,5 προσπάθειες στην εστία

1,55

Euro – 15/06/2024 22:00
Ιταλία – Αλβανία
1

1,45


Euro – 14/06/2024 22:00
Γερμανία – Σκωτία
Κρόος 1+ σουτ στον στόχο

2,20


Euro
Όμιλος Β’ – Ομάδα που θα δεχθεί τα περισσότερα γκολ
Αλβανία

1,50

Euro
Όμιλος ΣΤ’ – Ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ
Πορτογαλία

1,50


Euro
Όμιλος ΣΤ – Νικητής & τέταρτη θέση
Πορτογαλία & Γεωργία

2,50


Euro
Να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά
Γαλλία

1,95


Euro
Δ’ Όμιλος – Ουραγός
Πολωνία

1,70


Euro
Να σκοράρουν 3+ γκολ στην διοργάνωση
Κέιν & Ρονάλντο

2,50


Euro
Σλοβενία – Συνολικοί πόντοι στον όμιλο
Under 2,5

1,70


Euro
Συνολικά γκολ Φαν Ντάικ στη διοργάνωση
Over 0,5

2,00


Euro
Πρώτος στις ασίστ
Τόνι Κρόος

50,00

Euro 24 με τριπλή προσφορά* γνωριμίας!

Κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κι άλλη Super προσφορά* γνωριμίας

Με τον κωδικό “STOIXIFOOD”
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διπλό δώρο* εγγραφής!

Προσφορά* καλωσορίσματος με το καλημέρα
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Νέα SUGAR σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Μόνο για λίγες ημέρες!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μοναδική προσφορά* ταυτοποίησης!

Δεν απαιτείται κατάθεση!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

100+5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

Mε promo code EUROCOMBO490
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

7x δώρα χωρίς κατάθεση* και τριπλή έκπληξη!

Μεγάλη προσφορά γνωριμίας!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Εσύ διαλέγεις το δώρο* σου!

Προσφορές* σε στοίχημα ή Live Casino
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

The post Μακροχρόνιες επιλογές μέχρι… 50.00! appeared first on Koubanezos.gr.

ΠΗΓΗ

You may also like