Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Ακολουθώντας την πεπατημένη στον τριπλασιασμό

Προγνωστικά στοιχήματος: Ακολουθώντας την πεπατημένη στον τριπλασιασμό

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας συνεχίζει τα προγνωστικά του με τους δεύτερους ημιτελικούς σε Euro και Copa America, από όπου προκύπτουν επιλογές σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ολλανδία – Αγγλία

Τα ζευγάρια των τελικών του Euro και του Copa America θα μάθουμε απόψε, με προγνωστικά στοιχήματος από τα μεγάλα ματς σε Ντόρτμουντ και Σάρλοτ. Ολλανδία και Αγγλία βρίσκονται μια νίκη μακριά από τη μεγάλη πρόκριση σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι.

Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές ομάδες μέχρι στιγμής, αφού από τη μία οι «οράνιε» παρουσιάζουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, ενώ από την άλλη το σύνολο του Σάουθγκεϊτ από την αρχή της διοργάνωσης δείχνει το ίδιο μέτριο πρόσωπο σε όλα τα ματς. Αμφότερες πάντως έφτασαν ως εδώ και μας υπόσχονται έναν πολύ ενδιαφέροντα και απρόβλεπτο αγώνα.

Θα ξεκινήσουμε με το goal/goal σε απόδοση 2.10. Η Ολλανδία παίζει επιθετικά και θα επιχειρήσει να πάρει τον έλεγχο του ματς, ενώ η Αγγλία το έχει επιβεβαιώσει σε τρία από τα πέντε παιχνίδια της μέχρι στιγμής, ακόμα κι αν όλα έμειναν στο 1-1. Στην συνέχεια θα πάρουμε την επιλογή να μπει γκολ μετά το 70’, την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 1.90. Αυτό συνέβη και στα δύο ματς των Άγγλων στα νοκ άουτ, αλλά και σε 4/5 ματς της Ολλανδίας με εξαίρεση το 0-0 με τη Γαλλία.

Αξία έχει η επιλογή να καταγράψει περισσότερες τελικές η Ολλανδία στο 2.10, δεδομένου ότι μετρά 14,8 ανά ματς ενώ η αντίπαλός της ίσα που ξεπερνά τις 10. Τέλος από εδώ θα πάρουμε την over 0,5 τελική του Σάκα στην εστία, με απόδοση 2.00. Το εντυπωσιακό γκολ του με την Ελβετία σίγουρα θα του δώσει αυτοπεποίθηση, κι ο Σάουθγκεϊτ καταλαβαίνει ότι είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί επιθετικά.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Ουρουγουάη – Κολομβία

Ματσάρα βέβαια έχουμε και στο Copa America, με την Ουρουγουάη να αντιμετωπίζει την Κολομβία. Πρόκειται για ματς που είναι ορισμός της τριπλής, πράγμα που δείχνουν κι οι αποδόσεις. Η Ουρουγουάη του Μαρσέλο «λόκο» Μπιέλσα πέταξε εκτός τη Βραζιλία στα πέναλτι και διαθέτει μια πολύ ελπιδοφόρα φουρνιά, ικανή για μεγάλα πράγματα. Απέναντί της βρίσκει μια τρομερή Κολομβία που λίγοι περίμεναν να βρεθεί τόσο εύκολα στα ημιτελικά. Τα 27 σερί ματς χωρίς ήττα έχει φτάσει η ομάδα του Λορέντσο, διαλύοντας με 5-0 τον Παναμά στα προημιτελικά.

Δεδομένης της σημασίας της αναμέτρησης περισσότερο «ξύλο» και λιγότερο ποδόσφαιρο περιμένουμε να δούμε, με περιορισμένα ρίσκα από τους δύο προπονητές. Γι’ αυτό θα πάρουμε την ισοπαλία στο 2.99 της Stoiximan, κι ας λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Euro – 10/07/2024 22:00

Ολλανδία – Αγγλία

Goal/goal

2,10

Euro – 10/07/2024 22:00

Ολλανδία – Αγγλία

Γκολ μετά το 70′

1,90

Euro – 10/07/2024 22:00

Ολλανδία – Αγγλία

Ολλανδία περισσότερες τελικές

2,10

Euro – 10/07/2024 22:00

Ολλανδία – Αγγλία

Σάκα Οver 0,5 προσπάθεια στην εστία

2,00

Copa America – 11/07/2024 03:00

Ουρουγουάη – Κολομβία

Χ

2,99

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like