Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου

Προγνωστικά στοιχήματος: Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου

by admin

Έξι προγνωστικά στοιχήματος ξεχώρισε ο Γιώργος Μπατσέλας από τους μεγάλους τελικούς του Euro και του Copa America, σε τιμές έως 2.42.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ισπανία – Αγγλία

Η ώρα των τελικών ήρθε σε Ευρώπη και Αμερική, με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να εκτείνονται από κατάκτηση έως και ειδικά παικτών. Με χρονική σειρά αρχίζουμε από το Βερολίνο, όπου η Ισπανία αντιμετωπίζει την Αγγλία. Η «φούρια ρόχα» έκανε την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά και απέκλεισε τη Γαλλία (2-1) στα ημιτελικά, για να επιστρέψει στον τελικό του Euro μετά από δώδεκα χρόνια.

Απέναντί της βρίσκει την Αγγλία που για πρώτη φορά φτάνει σε δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση Euro (ή Μουντιάλ) στον τελικό, αφήνοντας εκτός την Ολλανδία με το ίδιο σκορ, χάρη σε γκολ του Γουότκινς στο 90+1’. Σίγουρα πρόκειται για δύο διαφορετικούς κόσμους, με τη νεανική και ενθουσιώδη Ισπανία να έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες παίζοντας μάλιστα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ αντίθετα τα «τρία λιοντάρια» στηρίχθηκαν σε ένα πολύ ευνοϊκό ταμπλό για να βρεθούν εδώ, καθώς το ποδόσφαιρό τους είναι απογοητευτικό.

Στην πραγματικότητα πάντως δεν είναι τόσο ξεκάθαρη η κατάσταση. Η Ισπανία ήταν χειρότερη από τη Γερμανία στον προημιτελικό, όπου προκρίθηκε με γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, ενώ και στον ημιτελικό με τη Γαλλία πέρα από το διάστημα που έκανε την ανατροπή δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Όχι πως δεν αξίζει συγχαρητήρια για την πορεία της και τη γενικότερη εικόνα της, όμως σίγουρα οι διθύραμβοι που ακούγονται για το σύνολο του Ντε Λα Φουέντε δεν ανταποκρίνονται εντελώς στην πραγματικότητα.

Αντιθέτως, οι Άγγλοι έχουν ακούσει (και δικαιολογημένα) τα εξ αμάξης για το άσχημο ποδόσφαιρο που παίζουν μέχρι τα προημιτελικά, όμως στο δυσκολότερο και κρισιμότερο ματς τους μέχρι το αποψινό ανταποκρίθηκαν άψογα. Επί Σάουθγκεϊτ έχουν καταφέρει να γίνουν μια ομάδα που κοιτάζει στα μάτια τους μεγάλους κι έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από τέτοιες παραστάσεις. Ποιοτικά βρίσκονται -στην χειρότερη- σε ίδια επίπεδα με την αντίπαλό τους και κάποια στιγμή πρέπει κι αυτοί να κερδίσουν κάτι.

Πρώτη μας επιλογή επομένως θα είναι η κατάκτηση της Αγγλίας με απόδοση 2.14, ενώ επίσης θα πάρουμε και το over 0,5 των Άγγλων στο δεύτερο ημίχρονο στο 2.12. Και στα τρία νοκ άουτ ματς τους τα «τρία λιοντάρια» βρήκαν δίχτυα στο δεύτερο μέρος, ενώ σε δύο από αυτά έμειναν στο μηδέν στο πρώτο.

Συνεχίζουμε με την επιλογή να μπει γκολ πριν το 40’ σε απόδοση 1.87. Αμφότερες οι ομάδες δέχτηκαν γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο στα ημιτελικά, αλλά ισοφάρισαν σχετικά άμεσα. Επιπλέον, γκολ πριν το 40’ είδαμε σε τρεις από τους τελευταίους τέσσερις τελικούς Euro.

Τέλος, θα πάρουμε και τις 2+ προσπάθειες του Γουίλιαμς για γκολ με απόδοση 2.00. Ο εξτρέμ της Μπιλμπάο καταγράφει 1,79 τελικές ανά παιχνίδι, και θα του δοθούν παραπάνω ευκαιρίες δεδομένου ότι δε θα βρει απέναντί του κλασικό δεξί μπακ, με τον Γουόκερ να αγωνίζεται πιο πίσω σε ρόλο στόπερ και τον Σάκα να παίζει ως δεξί μπακ-χαφ.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Αργεντινή – Κολομβία

Λίγες ώρες μετά η Αργεντινή θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της απέναντι στην Κολομβία, στον μεγάλο τελικό του Copa America. Αν τα καταφέρει θα γίνει η πρώτη αμερικανική ομάδα που κερδίζει τρεις συνεχόμενες μεγάλες διοργανώσεις και η δεύτερη γενικά, μετά την Ισπανία το διάστημα 2008-2012. Είναι το φαβορί όμως απέναντί της βρίσκει μια ομάδα που είναι αήττητη για 28 αγώνες, σε διάστημα δυόμισι ετών. Δίκαια έφτασε στον τελικό, έχοντας μάλιστα την καλύτερη επίθεση με δώδεκα γκολ.

Δεν μπλέκουμε λοιπόν με σημείο, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στην έμπειρη «αλμπισελέστε» αλλά αντ’ αυτού θα πάμε με ειδικά. Η over 0,5 προσπάθεια στην εστία του Κόρντομπα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη σε απόδοση 1.91, καθώς ο βασικός σέντερ φορ των Κολομβιανών μετρά 0,83 ανά ματς κι έχει σκοράρει δύο φορές.

Επίσης, θα πάρουμε και την κάρτα του Λέρμα στο 2.42, με τον αμυντικό χαφ της Κρίσταλ Πάλας να έχει κιτρινιστεί ήδη δύο φορές στη διοργάνωση και να καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει την ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή της Αργεντινής.

Euro – 14/07/2024 22:00

Ισπανία – Αγγλία

Κατάκτηση Αγγλία

2,14

Euro – 14/07/2024 22:00

Ισπανία – Αγγλία

Αγγλία Οver 0,5 στο δεύτερο ημίχρονο

2,12

Euro – 14/07/2024 22:00

Ισπανία – Αγγλία

Γκολ πριν το 40′

1,87

Euro – 14/07/2024 22:00

Ισπανία – Αγγλία

Γουίλιαμς Οver 1,5 προσπάθεια για γκολ

2,00

Copa America – 15/07/2024 03:00

Αργεντινή – Κολομβία

Κόρντομπα Οver 0,5 προσπάθεια στην εστία

1,91

Copa America – 15/07/2024 03:00

Αργεντινή – Κολομβία

Κάρτα Λέρμα

2,42

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like