Αρχική » Προγνωστικά: Σεφτέ στην Premier League

Προγνωστικά: Σεφτέ στην Premier League

by admin

Ο #Kouros έχει δύο επιλογές από την πρώτη αγωνιστική στην αγγλική Premier League για τη σημερινή του στήλη.

Προγνωστικά:

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Κατά το ήμισυ επιβεβαιώθηκαν οι επιλογές μας χτες, με τα κορνερ του Ολυμπιακού να μας πληγώνουν. Σήμερα θα κάνουμε την πρώτη μας απόπειρα στα αγγλικά γήπεδα, καθώς οι σημερινές αναμετρήσεις βγάζουν επιλογές.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά αντλούν δύναμη από την έδρα τους, στην οποία εμφανίζονται πάντα με επιθετική φιλοσοφία. Από την άλλη η Πάλας είναι μια ομάδα με συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία, η οποία παίζει το ποδόσφαιρο της ανεξαρτήτως έδρας, ερχόμενη μάλιστα από ένα εξαιρετικό κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν. Οι δύο ομάδες έδωσαν από 5 φιλικά, επιβεβαιώνοντας σε όλα το Goal/Goal. Βλέπω ανοιχτό παιχνίδι, από ένα γκολ θεωρώ το έχουν και σήμερα.

Με αγαπημένους παίκτες στο Stamford Bridge

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Σίτι αντιμετωπίζει την Τσέλσι. Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, δεν ψήνομαι όμως για διπλο σε αποδόσεις κάτω του διπλασιασμού, κόντρα σε μια Τσέλσι την οποία περιμένω βελτιωμένη φέτος. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω, οι τιμές στα γκολ όμως δε συγκινούν. Τι θα παίξουμε τότε θα μου πείτε; Αγαπημένοι παίκτες υπάρχουν και στις δύο ομάδες, αν φέρετε στο μυαλό σας στήλες της περσινής σεζόν κάτι θα θυμηθείτε. Για να περάσω στο παρασύνθημα, θα πάω με μια τελική στην εστία για τα πουλέν της στήλης Πάλμερ και Φόντεν στο 2.35.

Αγγλία – Premier League – 18/08/2024 16:00

Μπρέντφορντ – Κρίσταλ Πάνας

Goal – Goal & over 0,5 ημίχρονο

1,90

Αγγλία – Premier League – 18/08/2024 18:30

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

Κ. Πάλμερ: Over 0,5 σουτ εντός εστίας & Φ. Φόντεν: Over 0,5 σουτ εντός εστίας

2,35

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like