Αρχική » Προγνωστικά: Ο νέος είναι ωραίος στο 4.00

Προγνωστικά: Ο νέος είναι ωραίος στο 4.00

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος έχει προγνωστικά με ωραίο ειδικό στοίχημα στο δεύτερο ημιτελικό του Euro σε εξαιρετική τιμή.

Προγνωστικά Ολλανδία – Αγγλία

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης απόψε με προγνωστικά στο δεύτερο ημιτελικό Euro και στη μεγάλη αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ολλανδία. Ένα ματς που θα κρίνει ποια από τις δύο θα έχει θέση στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου την Κυριακή ενώ παράλληλα θα έχει εκείνη την ευκαιρία να σπάσει πολλά στερεότυπα.

Αμφότερες κάνουν μέτριο τουρνουά. Η Αγγλία βέβαια δεν βλέπεται. Μιλάμε για ένα πράγμα που ούτε ποδόσφαιρο προσπαθεί να παίξει, ούτε βγάζει υγεία στο χορτάρι. Γενικότερα δε πείθει κανέναν μα κανέναν αλλά έχει φτάσει έως εδώ είτε με τύχη είτε με τη διαδικασία των πέναλτι. Κανονικά δεν έπρεπε καν να βρίσκεται, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο σπορ.

Η αλήθεια είναι πως ούτε η Ολλανδία θα έπρεπε να είναι σε αυτή την φάση. Με την Τουρκία δεν ήταν καλή, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές της στο ματς και το κέρδισε. Ένα εικοσάλεπτο έπαιξε μπάλα και μέχρι εκεί. Έχει θέματα στο κέντρο, προβλήματα στην άμυνα, όμως… τα έχει καταφέρει. Έχει ενδιαφέρον πως θα προσεγγίσει το ματς ο Κούμαν και τα καυτά δεκάλεπτα της Αγγλίας.

Το ματς δεν χωράει προγνωστικά. Η Ολλανδία είναι σε καλή κατάσταση μπροστά και έχει έναν καυτό Χάκπο ο οποίος τυγχάνει να γνωρίζει αρκετούς αντιπάλους. Το να βρει δίχτυα δεν είναι… τόσο απίθανο σενάριο και ειδικά στο 4.00 που πληρώνει στη Novibet.

Euro – 10/07/2024 22:00

Ολλανδία – Αγγλία

Γκολ Χάκπο

4,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like