Αρχική » Προγνωστικά Μπορεί την έκπληξη στο 3.00

Προγνωστικά Μπορεί την έκπληξη στο 3.00

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος έχει μια δυάδα τριπλασιασμού από τένις και το αμερικανικό Open.

Προγνωστικά: Μάχες στο σερβίς

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη και πάλι μετά από κάποιο καιρό για να κάνουμε μια τενιστική στροφή και στα προγνωστικά να ασχοληθούμε με το αγαπημένο US OPEN. Σκληρή επιφάνεια, δυνατές αναμετρήσεις και επιλογές αφού αισίως μπαίνουμε στα προημιτελικά στο αντρικό αλλά και γυναικείο ταμπλό, οπότε πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Τέιλορ Φριτζ με τον Αλεξάντερ Ζφέρεφ. Μία πραγματική μάχη, μία αναμέτρηση που κρύβει ενδεχομένως και πέντε σετ καθώς το επίπεδο τους στο τουρνουά δε διαφέρει και ιδιαίτερα. Ο Γερμανός βέβαια δίκαια είναι το φαβορί καθώς η σκληρή επιφάνεια ταιριάζει αρκετά σε εκείνον και στον τρόπο που διαχειρίζεται τον αγώνα. Παίζει aggressive, γρήγορα και πιέζει αρκετά τον αντίπαλο. Με τον Νακασίμα στα προημιτελικά έκανε αρκετά καλή δουλειά και γύρισε τον αγώνα έχοντας 40 winners. Πραγματικά εντυπωσιακό. Στην αντίπερα ο Αμερικανός αντίπαλος του εκτός από σύμμαχο την έδρα, είναι ένας εξαιρετικός και πολύ χαρισματικός offensive baseliner με μεγάλο όπλο του το forehand που προτιμάει συνήθως. Και αυτός ανέτρεψε την κατάσταση στο ματς με τον Κάσπερ Ρούντ και θέλει να συνεχίσει έως την τετράδα.

Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανένα σημείο. Ο Γερμανός όντως βγάζει μεγαλύτερο εμπιστοσύνη αλλά η νίκη του δε πληρώνει αρκετά. Αυτό που αξίζει είναι η αγορά του να κερδίσουν και οι δύο από ένα σετ. Στο 3-2 έληξε η προηγούμενη τους μεγάλη συνάντηση σε Grand Slam, κάτι τέτοιο βλέπω και σήμερα.

Προγνωστικά: Ποντάρουμε στο αουτσάιντερ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπαντόσα με την Ναβάρο. Τρέλα πουλάει η Αμερικανίδα αφού πραγματοποιεί εξαιρετικό τουρνουά ενώ βρίσκεται on fire τον τελευταίο μήνα. Με εξαιρετικά χτυπήματα, αντιδράσεις και ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Κάπως έτσι απέκλεισε την κάτοχο του τίτλου Κόκο Γκοφ και φιλοδοξεί η ίδια να φτάσει μέχρι το τέλος. Σε καλή κατάσταση και η Ισπανίδα -φίλη και σύντροφος του δικού μας αγοριού – κάνει καλά ματς αλλά δεν αντιμετωπίσε μέχρι στιγμής μία πραγματικά καλή αντίπαλο.

Στη θεωρία το ματς έχει τρία σετ αλλά θα ρισκάρω λίγο περισσότερο και θα εμπιστευτώ την Ναβάρο και τα φοβερά ματς που κάνει. Έχει τρομερό momentum και ενδεχομένως να ζορίσει αρκετά την Ισπανίδα. Θα κρατήσω την αγορά του να κερδίσει το ματς και πάμε να τριπλασιάσουμε.

ATP – 03/09/2024 19:30

Τέιλορ Φριτζ – Σάσα Ζφέρεφ

Να κερδίσουν και οι δύο ένα σετ

1,41

ATP – 03/09/2024 20:30

Πάουλα Μπαντόσα – Έβα Ναβάρο

2

2,11

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like