Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Το πρώτο βήμα για το Παρίσι

Προγνωστικά μπάσκετ: Το πρώτο βήμα για το Παρίσι

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από το προολυμπιακό τουρνουά και εστιάζει στην αναμέτρηση Βραζιλία – Μαυροβούνιο.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σάμπα στη Ρίγα

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η τελευταία στήλη δεν πλήρωσε, αν και ο Εντόι δοκίμασε αρκετά σουτ, αλλά κανένα δεν κατέληξε στην εστία. Καλό το Euro, αλλά ξέρετε όλοι, ότι η μεγάλη μου αγάπη είναι το μπάσκετ και σήμερα επιστρέφει! Στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ θα εστιάσω στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Μαυροβούνιο, στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Ντέρμπι κορυφής στον όμιλο με το “καλημέρα”! Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο και οι δυο ομάδες ξέρουν πως όποια κερδίσει θα κατακτήσει την πρωτιά, αφού η ομάδα που συμπληρώνει τον όμιλο είναι το Καμερούν. Από τη μια έχουμε τους Βραζιλιάνους, που διαθέτουν αρκετούς παίκτες με εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, πολύ ταλέντο στην περιφέρεια και φυσικά τον Μπρούνο Καμπόκλο στη ρακέτα. Από την άλλη, στο ρόστερ των Μαυροβούνιων ξεχωρίζει ο NBAερ, Βούτσεβιτς, τον οποίο συμπληρώνουν οι Πέρι και Σιμόνοβιτς.

Πάμε όμως στο δια ταύτα. Ποιοτικά, υπερέχει η Βραζιλία. Θεωρώ πως θα πάρει τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που είδαμε και στο φιλικό με την Εθνική μας, πως δεν τρομάζει. Αμφότερες διαθέτουν καλούς σκόρερς και μπορούν να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο. Πιστεύω πως το παιχνίδι θα έχει σκορ. Καταλήγω λοιπόν σε ένα combo, στο οποίο συνδυάζεται ο άσος με τουλάχιστον 150 πόντους. Φυσικά, αν θέλουμε να τσιμπήσουμε λίγο την απόδοση, μπορούμε να ανεβάσουμε λίγο τα χάντικαπ και στις δύο επιλογές.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 02/07/2024 15:30

Βραζιλία – Μαυροβούνιο

1 & over 149,5

1,80

Ολυμπιακοί Αγώνες – 02/07/2024 15:30

Βραζιλία – Μαυροβούνιο

1 (-5,5) & over 155,5

2,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like