Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Ποδαρικό με 7.25 στο Super Cup!

Προγνωστικά μπάσκετ: Ποδαρικό με 7.25 στο Super Cup!

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης κάνει ποδαρικό στη νέα σεζόν με combo από τον πρώτο ημιτελικό του Super Cup και «βόμβα» στο 7.25!

Προγνωστικά μπάσκετ: Τα προβλήματα βγάζουν σημείο

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Πάει καιρός από την τελευταία στήλη, αλλά η επικοινωνία μας δεν σταμάτησε, όπως και τα ταμεία μας τους τελευταίους μήνες. Στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ θα κάνω ποδαρικό στη νέα σεζόν, με τον πρώτο ημιτελικό του Super Cup, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Δυστυχώς, όπως κάθε εγχώρια διοργάνωση, όλοι περιμένουμε τη μάχη των δύο “αιωνίων”. Ακούγεται βαρύ για τις υπόλοιπες ομάδες, όμως η ψαλίδα δεν φαίνεται να κλείνει. Αντίθετα, οι δυο “μεγάλοι” του ελληνικού μπάσκετ ενισχύθηκαν αυτό το καλοκαίρι, δημιουργώντας δύο από τα καλύτερα ρόστερ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όλα αυτά δε σημαίνου ότι δεν υπάρχει και στοιχηματικό ενδιαφέρον στους σημερινούς ημιτελικούς.

Η λογική μου απόψε κινείται γύρω από τα προβλήματα τραυματισμών στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Οι δυο βασικοί άσοι, Σλούκας και Μπράουν δεν είναι στο 100% και μάλιστα, η συμμετοχή του δεύτερου θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Οσμάν κόπηκε, ενώ στους σέντερ, ο Αντετοκούνμπο είναι εκτός και ο Λεσόρ έχασε αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα ακολουθώντας θεραπείες. Αυτόματα, καταλαβαίνουμε πως το βάρος στα γκαρντ θα πέσει στο δίδυμο Γκραντ – Ναν, αφού είναι δεδομένο πως οι άλλοι δυο θα προστατευτούν ενόψει ντέρμπι. Κάτι αντίστοιχο θα δούμε και στη ρακέτα, με τον Γιουρτσεβέν να παίρνει παραπάνω χρόνο για να μην καταπονηθεί ο Λεσόρ.

Ο Τούρκος έδειξε γρήγορη προσαρμογή. Έχει εξαιρετικά τελειώματα και έφεση στα ριμπάουντ, ειδικά στα επιθετικά, που του δίνουν δεύτερες ευκαιρίες. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να φτάσει σε διψήφιο αριθμό πόντων και θα το συνδυάσω με τη νίκη του “επτάστερου” για να φτάσω σε μία αξιόλογη τιμή.

Για το ποδαρικό, θα ποντάρω και σε ένα multicombo, περιγράφοντας λίγο – πολύ αυτά που ανέλυσα πιο πάνω. Προσθέτω στους πόντους του Γιουρτσεβέν και μερικά ριμπάουντ. Από κοντά βάζω τον Γκραντ, που παραδοσιακά κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στον Άρη, ενώ όσο αφορά το αποτέλεσμα του αγώνα, πιστεύω πως οι “πράσινοι” θα κερδίσουν, αλλά όχι με τεράστια διαφορά. Είπαμε… εκτός από το επερχόμενο ντέρμπι, οι ομάδες δεν είναι και σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας.

Greek Super Cup – 28/09/2024 18:15

Παναθηναϊκός – Άρης

1 & Γιουρτσεβέν over 9,5 πόντοι

1,72

Greek Super Cup – 28/09/2024 18:15

Παναθηναϊκός – Άρης

1 & 2 (+22,5) & Γκραντ over 7,5 πόντοι & Γιουρτσεβέν over 9,5 πόντοι & over 6,5 ριμπάουντ

7,25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like