Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Μεγάλο όριο… στο 1.93!

Προγνωστικά μπάσκετ: Μεγάλο όριο… στο 1.93!

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επιστρέφει με τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά, ποντάροντας σε ένα ειδικό που πληρώνει στο 1.93!

Προγνωστικά μπάσκετ: Μήπως υπερβάλλουμε λίγο;

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δεν πήγε καλά η στήλη στον προχθεσινό ημιτελικό, αφού η Γερμανία κόλλησε στην άμυνα των Γάλλων. Στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ θα εστιάσω στον μεγάλο τελικό, ποντάροντας σε ένα ειδικό με αξία.

Πάμε όμως να πούμε δυο λόγια για το ματς. Δεν αλλάζει η άποψή μου για τη Γαλλία. Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα με τα ψηλά κορμιά της, αλλά στην επίθεση δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Φυσικά πρέπει να αναγνωρίσω, πως η χρησιμοποίηση του Λεσόρ στα δύο τελευταία ματς, έδωσε μία ακόμα λύση στην επίθεση, αφού πέρασαν αρκετές μπάλες στο ποστ.

Ωστόσο, απέναντι στις ΗΠΑ, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Δεν μιλάμε για δύο – τρία επιθετικά όπλα. Μιλάμε για δώδεκα υπερόπλα! Ίσως χρειαστεί να δούμε περισσότερο τον Γκομπέρ, που προχθές έπαιξε μόλις πέντε λεπτά. Αλλά και πάλι, δε νομίζω πως γίνεται να κρατηθούν οι Αμερικανοί χαμηλά στο σκορ. Μη σας πω, πως οι Γάλλοι θα πληρώσουν τα σπασμένα για την εμφάνιση με τη Σερβία.

Πάμε όμως στα δικά μας. Από τα ειδικά παικτών έχω ξεχωρίσει τον Κορντινιέ. Μπορεί να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά είναι ένας παίκτης που στηρίζεται περισσότερο σε ντράιβ και σουτ μέσης απόστασης και λιγότερο στα τρίποντα. Απέναντί του θα βρει μια αθλητική ομάδα και θεωρώ πως δύσκολα θα προσπαθήσει να την τρυπήσει. Πιθανότατα οι Γάλλοι θα χρειαστούν περισσότερο παίκτες όπως ο Φουρνιέ, που διαθέτουν μακρινό σουτ, ώστε να μείνουν κοντά στο σκορ. Τα πρόσφατα καλά παιχνίδια του Κορντινιέ έχουν τοποθετήσει το όριο των πόντων του στο 10,5 και πιστεύω πως το under συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες!

 

Ολυμπιακοί Αγώνες – 10/08/2024 00:00

Γαλλία – ΗΠΑ

Κορντινιέ under 10,5 πόντοι

1,93

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like