Αρχική » Προγνωστικά: Μονόδρομος η άνοδος

Προγνωστικά: Μονόδρομος η άνοδος

by admin

Μακροχρόνιο προγνωστικό για το πρωτάθλημα της Super League 2 στο απόδοση που… κολάζει προσφέρει ο Γιώργος Κούτρας.

Προγνωστικά: Με στόχο την άνοδο!

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Super League 2 και θα έχουμε μακροχρόνιο προγνωστικό. Πάμε λοιπόν στις επιλογές μας.

Στο νέο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 20 ομάδες σε δυο ομίλους, 10 ομάδες σε κάθε όμιλο. Ο Α’ Όμιλος (Βορράς) απαρτίζεται από τις εξής ομάδες: ΑΕΛ, Καβάλα, Μακεδονικός, Καμπανιακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Διαγόρας Ρόδου, Νίκη Βόλου, Ηρακλής, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, ΠΑΟΚ Β’.

Ο Β’ Όμιλος (Νότος) απαρτίζεται από τις εξής ομάδες: Αιγάλεω, Καλαμάτα, Ηλιούπολη, Πανιώνιος, Παναχαϊκή, Παναργειακός, ΠΑΕ Χανιά, Κηφισιά, ΑΕΚ Β’, Αστέρας Τρίπολης Β’. Όσες ομάδες τερματίσουν στις θέσεις 1-5 θα αγωνιστούν στα playoff και όσες τερματίσουν στις θέσεις 6-10 θα αγωνιστούν στα playout. Οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και οι δυο τελευταίοι θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε την χρονιά με έναν και μόνο στόχο, αυτόν της ανόδου. Έκανε σημαντικές προσθήκες, αποκτώντας παίκτες από τη Stoiximan Super League, οι οποίοι με την εμπειρία και το ταλέντο τους θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Η ΑΕΛ έχει ρόστερ 31 παικτών, από τους οποίους οι 8 είναι ξένοι. Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η διοίκηση προχώρησε στην απόλυση του Παύλου Δερμιτζάκη και τα ηνία ανέλαβε πλέον ο Αλέκος Βοσνιάδης, ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία που έχει στο ενεργητικό του τέσσερις ανόδους στην πρώτη κατηγορία. Από την πρώτη προπόνηση και τα φιλικά ο κόσμος έδειξε έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα και θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη και φέτος, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η φανέλα είναι βαριά και η ιστορία της ΑΕΛ τεράστια για να βρίσκεται στη Super League 2.

Πιστεύω πως τον Μάιο η ΑΕΛ θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Stoiximan Super League, λόγω του βάθους που διαθέτει στο ρόστερ της και του πολύπειρου τεχνικού της. Η επιλογή μου λοιπόν είναι, άνοδος ΑΕΛ σε απόδοση 2.15 στο Pamestoixima.gr. Καλή επιτυχία!

Ελλάδα – Super League 2

Α’ Όμιλος: Άνοδος

ΑΕΛ

2,15

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like