Αρχική » Προγνωστικά Κληματσούδας: Η Ισπανία και οι… άλλοι

Προγνωστικά Κληματσούδας: Η Ισπανία και οι… άλλοι

by admin

Ισπανία-Γερμανία στη φάση των «8» και ο Θάνος Κληματσούδας καταλήγει σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Είμαι καταδικασμένος να κινούμαι με νεύρα. Αυτό που έγινε στο Αυστρία – Τουρκία δεν έχει προηγούμενο. Δύο κατεβασιές η Τουρκία, δύο γκολ.

Ή πιο σωστά, δύο στατικές του Γκιουλέρ και δύο γκολ ο Ντεμιράλ. Τι να πει κανείς; Αδίκησε τον εαυτό της η Αυστρία και έμεινε εκτός. Προχωράμε με τα προημιτελικά.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Στήριξη στο 1.87

Η αναμέτρηση Ισπανία-Γερμανία ανοίγει την προημιτελική φάση του Euro 2024. Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως οι Ίβηρες δεν έχουν αποκλείσει ΠΟΤΕ διοργανώτρια ομάδα, είτε σε ευρωπαϊκό, είτε σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Βέβαια, θα μου πει κανείς, παίζουν ρόλο οι παραδόσεις; Εικάζω πως ναι, τα πιστεύω γενικά. Όπως πιστεύω πως και οι παραδόσεις είναι για να «σπάνε». Στατιστικά, κάποια στιγμή, η Ισπανία θα αποκλείσει μία οικοδέσποινα. Και γιατί να μην είναι απόψε;

Ως έχω αναφέρει διαθέτει το πληρέστερο σύνολο. Να το ξαναγράψω; Ποιότητα, εμπειρία, νιάτα, φρεσκάδα και εντάσεις. Έναν φορ να είχε… Και η Γερμανία που έχει φορ, τον Φύλκρουγκ, τον αφήνει στον πάγκο για να παίζει ο Χάβερτζ. Ένας Χάβερτζ που ακόμη δεν έχει διακριθεί σε κάποια θέση. Παίζει φορ; Παίζει δεύτερος φορ; Παίζει στο «10» ή στα πλάγια; Ουδείς γνωρίζει, εμένα πάντως δεν μου ταιριάζει για το βασικό φορ της Εθνικής Γερμανίας.

Κοιτάζοντας και τα χαφ, σαφώς και θαυμάζω Κροος και μου αρέσει ο Άντριχ που καλύπτει χιλιόμετρα. Αλλά το τρίδυμο Κροος-Άντριχ-Γκιντογκάν έχει μέσο όρο ηλικίας σχεδόν 33 έτη. Απέναντι στους Ρόντρι, Πέδρι και Φαμπιάν Ρουίθ θα βγάλουν κούραση. Δεν συγκρίνονται σε θέματα εντάσεων και φρεσκάδας τα αντίπαλα χαφ.

Στηρίζω Ισπανία σε απόδοση 1.87. Την βλέπω να «σπάει» την παράδοση και να προκρίνεται!

Euro – 05/07/2024 19:00

Ισπανία – Γερμανία

Πρόκριση Ισπανία

1,87

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like