Αρχική » Προγνωστικά: Κάρτες και γκολ στο 2.02

Προγνωστικά: Κάρτες και γκολ στο 2.02

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος προτείνει δύο επιλογές του Σαββάτου με γκολ και… κάρτες.

Προγνωστικά: Γκολ στον ορίζοντα

Καλησπέρα σε όλους. Τα είπαμε πάνω κάτω για την Γιουβέντους και γιατί την θεωρώ φαβορί. Κυρία είναι εξάλλου, πρέπει να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Εδώ όμως είναι η Σαββατιάτικη στήλη και η πρώτη με πρωταθλήματα μετά από καιρό. Έχουμε Αγγλία και έχουμε και δυάδα με γκολ. Τι άλλο θέλετε; Πάμε να δούμε άμεσα…

Ας αρχίσουμε με τα απλά. Στο Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη βλέπω γκολ. Και βλέπω πολλά γκολ. Αλλά επειδή το ματς έχει έντονο το χαρακτήρα της ισοπαλίας θα μείνω στο αμφίσκορο. Και θα σας εξηγήσω γιατί. Οι δύο ομάδες είναι φοβερές επιθετικά. Σωστές κινήσεις, σωστό ποδοσφαίρο, ωραία τελειώματα, όλα τα καλά. Πίσω μπάζουν και επειδή είναι νωρίς για απώλειες πιστεύω θα μαζευτούν. Έτσι φοβάμαι να μπλέξω με τα Over 2,5 και θα μείνω στο ταπεινό Goal/goal όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά και πάλι για δυάδα διπλασιασμού μας κάνει. Εάν και η αλήθεια είναι πως έχουν γεμάτη παράδοση αλλά προτιμώ κάτι πιο safe.

Στο Παρί – Μπρεστ είναι τα άλλα ωραία. Οι φιλοξενούμενοι είναι μία… κακή ομάδα φέτος χωρίς το παραμικρό από την περσινή μαχητική ομάδα. Ο ορισμός του one season wonder. Η Παρί Σεν Ζερμέν πετάει φωτιές στο ξεκίνημα αλλά βγάζει και αμυντικά θέματα. Όσο έχω δει δηλαδή πάντως είναι απελευθερωμένη και βρίσκει τρόπους περισσότερους να σκοράρει σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύω θα έρθει η νίκη και μεγάλο σκορ. Εάν βοηθήσουν και λίγο οι φιλοξενούμενοι τότε εύκολα βλέπουμε το Over 2,5 να επιβεβαιώνεται σε αυτή την αναμέτρηση. Δυάδα λοιπόν που διπλασιάζει.

Προγνωστικά: Ο Τέιλορ επιστρέφει

Πάμε και στο μονό αποδεκτό. Η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Τσέλσι. Οι φιλοξενούμενοι είναι καζάνι που βράζουν. Η διοίκηση τα έχει σπάσει μεταξύ της και δεν αποκλείεται να έχουμε ριζικές αλλαγές μέσα στην σεζόν αφού υπάρχει διάσπαση των Εγκμπάλι – Μποέλι. Η ομάδα χάνει από αυτό αφού μιλάμε για δύο τεράστια λαμόγια. Anyway στα αγωνιστικά ο Μαρέσκα έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα και η διακοπή της έκανε καλό. Η απώλεια με την Πάλας προήλθε από την αδυναμία της στο τελείωμα των φάσεων και η εικόνα της ήταν καλύτερη από ότι δείχνει το σκορ. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν στην σφυρίχτρα θα είναι ο Τέιλορ, ένας τύπος επικίνδυνος για το άθλημα που χάνει πολύ εύκολα τα ματς. Γενικά με την Τσέλσι δε τα πάει καλά και προκαλεί κύμα αντιδράσεων ο ορισμός του κάθε φορά. Οι γηπεδούχοι το παλεύουν και είναι ιδιαίτερα μεθοδικοί αλλά έχουν ταβάνι, ανοιχτά παίζουν γεγονός που δεν ματσάρει τόσο καλά με την ορμή των αντιπάλων.

Πιστεύω πως η Τσέλσι δεν θα χάσει αλλά η ισοπαλία μοιάζει πιθανή, έχει και παράδοση εξάλλου στο συγκεκριμένο γήπεδο. Το Χ2 μαζί με τις δύο κάρτες των «μπλε» πληρώνει στο 1.72 και αξίζει τη ματιά μας.

Αγγλία – Premier League – 14/09/2024 22:00

Μπόρνμουθ – Τσέλσι

Χ2 & over 1,5 κάρτες Τσέλσι

1,72

Γερμανία – Bundesliga – 14/09/2024 16:30

Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη

Goal/goal

1,42

14/09/2024 22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ

Over 2,5

1,42

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like