Αρχική » Προγνωστικά: Κάποια στιγμή θα σκοράρουν

Προγνωστικά: Κάποια στιγμή θα σκοράρουν

by admin

Early… προγνωστικά από τον πρώτο ημιτελικό του Euro ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία έχει σήμερα ο Θάνος Κούρος.

Προγνωστικά Euro: Ισπανία – Γαλλία

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Το Euro μπήκε για τα καλά στην τελική ευθεία και στα σημερινά προγνωστικά θα ασχοληθούμε με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία.

Οι Ισπανοί είναι αν μη τι άλλο η ομάδα που έχει πείσει περισσότερο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και βρίσκονται εδώ απόλυτα δίκαια. Από την άλλη πλευρά, οι “μπλε” δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, έχοντας βασιστεί κατά κύριο λόγο στην εμπειρία τους και στην καλή αμυντική λειτουργία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα δεν έχουν σκοράρει σε open play (!). Κόντρα στους Ισπανούς βέβαια εκτιμώ ότι θα χρειαστεί να το κάνουν, αν θέλουν να έχουν ελπίδες.

Οι Ίβηρες διαθέτουν την ίσως πιο καλοκουρδισμένη μηχανή της διοργάνωσης επιθετικά. Έχουν δύο εξτρέμ που τα κάνουν όλα, αναφέρομαι φυσικά στους Γιαμάλ και Γουίλιαμς, ενώ παίρνουν αρκετά γκολ και απ’ τα χαφ τους. Αμυντικά βέβαια οι απουσίες είναι δύσκολο να καλυφθούν, ειδικά αυτή του Καρβαχάλ. Αυτό σε συνδυασμό με την υπερβολική επιθετική ποιότητα των Γάλλων, οι οποίοι θεωρώ ότι δε γίνεται να μείνουν ένα ακόμα παιχνίδι «άσφαιροι» με οδηγούν στο goal/goal.

Euro – 09/07/2024 22:00

Ισπανία – Γαλλία

Goal/goal

2,04

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like