Αρχική » Προγνωστικά: Δυάδα με Εθνική Ελλάδος στο 2.30!

Προγνωστικά: Δυάδα με Εθνική Ελλάδος στο 2.30!

by admin

Προγνωστικά σε δυο αναμετρήσεις από το πρόγραμμα των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Νίκη… πρόκρισης θέλει η Εθνική μας ομάδα!

Καλημέρα σε όλους. Η δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι συνεχίζεται και σήμερα (30/07) έχει σειρά η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων στο μπάσκετ, με την Εθνική μας ομάδα να ανοίγει το «μενού» στις 12:00 κόντρα στην Ισπανία, ενώ εγώ θα ασχοληθώ και με ακόμα μία μονομαχία, αυτή της Ιαπωνίας με τη Γαλλία, σε μια δυάδα που πληρώνει καλά. Πάμε να δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μου για τα δυο αυτά ματς.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνω, πάλεψε, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Καναδά και ηττήθηκε με σκορ 86-79, δείχνοντας όμως πολύ καλά στοιχεία. Κορυφαίος για τη «γαλανόλευκη» ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 34 πόντους, ενώ τρομερή ήταν και η συνεισφορά του Κώστα Παπανικολάου. Η Ισπανία επίσης ξεκίνησε με ήττα στη διοργάνωση, μετά από μία συγκλονιστική «μάχη» με την Αυστραλία (92-80), όμως παραμένει πολύ επικίνδυνη. Αμφότερες χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν «ζωντανές» στο κυνήγι της πρόκρισης, έστω και μέσω της τρίτης θέσης και θέλουν να βγάλουν αγωνιστική αντίδραση.

Μπορεί οι Ισπανοί να είναι οι… κακοί μας δαίμονες όλα αυτά τα χρόνια, όμως το ματς αυτό θα είναι τελείως διαφορετική περίπτωση και η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη από το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο. Δύσκολα μεν, αποφασιστικά δε, θεωρώ πως η Ελλάδα θα πάρει την πρώτη της νίκη και θα θέσει τα θεμέλια για την πρόκριση. Το διπλό για την τυπικά φιλοξενούμενη «γαλανόλευκη» βρίσκεται στην τιμή του 1.52 και θα το συνδυάσω με ακόμα μία… ευκαιρία από το σημερινό πρόγραμμα.

Ο γρήγορος ρυθμός φέρνει ταμείο!

Η δεύτερη αναμέτρηση που θα ασχοληθώ είναι αυτή ανάμεσα στην Ιαπωνία και τη Γαλλία. Οι Ιάπωνες προσπάθησαν στην πρεμιέρα κόντρα στην τρομερή Γερμανία, έφτασαν στην αρχή να τη δυσκολεύουν, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άντεξαν στην ταχύτητά της και γνώρισαν την ήττα με 97-77. Οι «σαμουράι» όμως κυρίως με τον Ρούι Χατσιμούρα και τον Γουατανάμπε, έδειξαν πως μπορούν να δυσκολέψουν αρκετά τις αντίπαλες ομάδες και τώρα σειρά έχουν οι «οικοδεσπότες». Οι «τρικολόρ» τα βρήκαν σκούρα για σχεδόν ένα ημίχρονο στην πρεμιέρα κόντρα στη Βραζιλία, όμως με… οδηγό τους τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, έφτασαν στην άνετη επικράτηση με 78-66. Ο νεαρός αστέρας των Σπερς τελείωσε το ματς με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 τάπες.

Οι Γάλλοι δυσκολεύτηκαν στην πρεμιέρα, μιάς και πάντα οι γηπεδούχοι ξεκινούν με άγχος τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις, όμως τώρα είναι έτοιμοι να… χαλαρώσουν, καθώς εάν «πιάσουν» για λίγα λεπτά τις επιδόσεις που μπορούν να αγγίξουν, θα… καθαρίσουν εύκολα και από την αρχή το ματς με την Ιαπωνία. Ωστόσο, οι Ασιάτες «καίγονται» για νίκη και θα επιχειρήσουν να… τρέξουν τα βαριά κορμιά των «τρικολόρ». Έτσι, καταλήγω στην επιλογή του Over 159,5 πόντων στο ματς σε απόδοση 1.51. Έτσι, η δυάδα μας πληρώνει στο 2.29 από το Pamestoixima.gr.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 30/07/2024 12:00

Ισπανία – Ελλάδα

2

1,52

Ολυμπιακοί Αγώνες – 30/07/2024 18:15

Ιαπωνία – Γαλλία

Over 159,5

1,51

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like