Αρχική » Πρεμιέρα με 2.45 στη Γαλλία – Koubanezos.gr

Πρεμιέρα με 2.45 στη Γαλλία – Koubanezos.gr

by admin

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή στη στήλη μας με την πρεμιέρα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Γαλλία σήμερα στο μενού… πάμε να δούμε το προγνωστικό.

Ωραίο ντέρμπι το απόγευμα ανάμεσα σε Μπρεστ και Μαρσέιγ (17/08, 18:00). Ένα κρίσιμο ματς αρκετά νωρίς στη σεζόν ανάμεσα σε δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για ευρωπαϊκή έξοδο. Φυσικά οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να σοκάρουν τους πάντες πέρυσι και να βγουν στο Champions League, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο την περσινή σεζόν.

Η φετινή χρονιά, βέβαια, είναι διαφορετική. Το πακέτο της σεζόν δεν είναι το ίδιο και πρέπει να φανεί πόσο έτοιμη είναι η ομάδα να διαχειριστεί δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα. Αν με ρωτάτε, δύσκολα τα πράγματα. Δεν ενισχύθηκε πολύ, έκανε καλή προετοιμασία, αλλά έως εκεί.

Από την άλλη, η Μαρσέιγ είναι ένα μυστήριο, αλλά έχει σοβαρό προπονητή επιτέλους στον πάγκο της και ενδεχομένως να την βοηθήσει αυτό, ταιριάζει εξάλλου στους Μασσαλούς η αναρχία του Ιταλού. Χωρίς Ευρώπη, με καλές και ψαγμένες κινήσεις υπάρχει αισιοδοξία για τετράδα. Και μετά βλέπουμε.

Διάβασε το πλήρες άρθρο του Fidel στο PSBlog.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like