Αρχική » Πορτογαλία – Γαλλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Πορτογαλία – Γαλλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Σε ένα πρόωρο τελικό, η Πορτογαλία συναντά τη Γαλλία, με φόντο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Euro 2024!

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ρεντ Μπουλ Αρένα», (40.000), Λειψία.
  • Διαιτητής: Σοάρες Ντίας.
  • Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 14 φορές στο παρελθόν, δέκα σε επίσημους αγώνες και τέσσερις σε φιλικά ματς, με τους Τούρκους να μετρούν επτά νίκες, την Αυστρία έξι, ενώ ένα μόλις παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
  • Μόλις σε πέντε από αυτά τα παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα.

Ρεπορτάζ Πορτογαλίας

Στα δύο πρώτα παιχνίδια του τουρνουά έπιασε καλή απόδοση. Ειδικά στο ματς με την Τουρκία ήταν εντυπωσιακή. Κατέκτησε άνετα την πρωτιά και βρήκε στο δρόμο της την Σλοβενία, στους “16” της διοργάνωσης. Όλοι περίμεναν μια άνετη επικράτηση, όμως οι Πορτογάλοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε 120 λεπτά. Η πρόκριση κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί που έλαμψε το άστρο του Ντιόγκο Κόστα. Ο Πορτογάλος κίπερ απέκρουσε και τα τρία πέναλτι των Σλοβένων και έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά.

Stat attack: Μετράει πέντε goal/goal στα τελευταία 20 ματς.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόστα – Κανσέλο, Ντίας, Πέπε, Μέντες – Παλίνια, Βιτίνια – Μπ. Σίλβα, Φερνάντες, Λεάο – Ρονάλντο.

Ρεπορτάζ Γαλλίας 

Είναι καταδικασμένη να αντιμετωπίζει δύσκολες αποστολές σε αυτό το τουρνουά. Πρώτα, σε έναν δύσκολο όμιλο, τερμάτισε δεύτερη, χωρίς να έχει καλή απόδοση. Αυτή η θέση, την έφερε αντιμέτωπη με το Βέλγιο. Στο πρώτο νοκ άουτ ματς εμφανίστηκε βελτιωμένη και επικράτησε με 1-0. Μπορεί να μην εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά, αλλά αν κάποια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν η Γαλλία. Η πρόκριση ήρθε με το αυτογκόλ του Βερτόνχεν, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Stat attack: Μετράει επτά goal/goal στα τελευταία 20 ματς.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό, Τ. Ερναντές – Γκριζμάν, Καντέ, Τσουαμενί– Ντεμπελέ, Κολό Μουανί, Εμπαπέ.

Πορτογαλία – Γαλλία προγνωστικά

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Γαλλία σε έναν πρόωρο τελικό. Η παρέα του Ρονάλντο ήταν εξαιρετική στη φάση των ομίλων, αλλά στο πρώτο νοκ άουτ ματς προβλημάτισε. Από την άλλη, οι Γάλλοι, δεν έχουν πιάσει ακόμα υψηλά στάνταρ απόδοσης. Βέβαια, στον αμυντικό τομέα είναι εξαιρετικοί. Δεδομένης της αυξημένης σκοπιμότητας στο παιχνίδι, είναι εξαιρετικά πιθανό να αργήσουμε να δούμε το σκορ να ανοίγει. Το πρώτο γκολ μετά το 28′ προσφέρεται σε απόδοση 2.03 στη Novibet. 

  • Στα ειδικά παικτών έχω ξεχωρίσει τον Ερναντές. Ο αριστερός μπακ των Γάλλων είναι επιρρεπής στα σκληρά μαρκαρίσματα και στις κίτρινες κάρτες. Δεν το έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, αλλά απόψε αναμένεται να έχει περισσότερη δουλίτσα. Η κίτρινη κάρτα στον Ερναντές προσφέρεται σε απόδοση 3.00 στη Novibet.

Euro – 05/07/2024 22:00

Πορτογαλία – Γαλλία

Πρώτο γκολ μετά το 28′

2,03

Euro – 05/07/2024 22:00

Πορτογαλία – Γαλλία

Κίτρινη κάρτα Ερναντές

3,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like