Αρχική » Παρτίζαν-Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR: Ιστορικό φιλικό στο Καλλιμάρμαρο μπροστά σε 35 χιλιάδες κόσμο!

Παρτίζαν-Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR: Ιστορικό φιλικό στο Καλλιμάρμαρο μπροστά σε 35 χιλιάδες κόσμο!

by admin

Το πολυαναμενόμενο μπασκετικό event είναι γεγονός, καθώς ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν σε φιλική αναμέτρηση στο Καλλιμάρμαρο (22:00, ΕΡΤ3, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Πρόκειται για ένα σπουδαίο ματς, καθώς είναι ο πρώτος διεθνής αγώνας μπάσκετ στο ιστορικό στάδιο μετά το 1968. Φυσικά, οι φίλοι των «πρασίνων» θα δώσουν δυναμικό «παρών», αφού από τις πρώτες 35 ώρες που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, τα 35 χιλιάδες εισιτήρια έκαναν… φτερά, επομένως το στάδιο αναμένεται κατάμεστο.

Όσον αφορά το φιλικό, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ματς κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το σπουδαίο event στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, με τον οποίο συνεργάστηκε για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό και έζησαν μαζί πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Φυσικά, οι φίλοι των «πρασίνων» θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να παρακολουθήσουν από κοντά τον «νέο» Παναθηναϊκό AKTOR στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για το πρώτο εγχώριο φιλικό με παρουσία κόσμου. Είναι, λοιπόν, κάτι σαν… αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας, αφού θα αγωνιστούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη μέρα του τουρνουά ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 81-73 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ η Αναντολού Εφές επικράτησε της Παρτίζαν με σκορ 81-80. Νωρίτερα από το ματς των «πρασίνων», η Εφές θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι στο Καλλιμάρμαρο (19:00).

Σχετικά με τις απουσίες, εκείνοι που δεν υπολογίζονται για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» από πλευράς της Παρτίζαν είναι οι Βάνια Μαρίνκοβιτς, Αλέκσα Ντιμιτρίεβιτς, Μιτάρ Μποσνιάκοβιτς, Αϊζέια Μάικ και Άριαν Λάκιτς. Από πλευράς των «πρασίνων», δεν θα αγωνιστούν πιθανότατα οι Ματίας Λεσόρ (διάστρεμμα πρώτου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημικη), Λορέντζο Μπράουν (έχει μια φλεγμονή δεξιού άκρου ποδός) και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (θλάση), που έχασαν και το φιλικό με τη Μακάμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like