Αρχική » «Πάγωσαν» όλοι με τα νέα για τον Κόκοτα! – Koubanezos.gr

«Πάγωσαν» όλοι με τα νέα για τον Κόκοτα! – Koubanezos.gr

by admin

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος έχει κλείσει τέσσερις μήνες νοσηλείας.

Το δικό του «γολγοθά» συνεχίζει ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος παραμένει για τέταρτο διαδοχικό μήνα σε νοσηλεία μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, με τα αγαπημένα του πρόσωπα να είναι δίπλα του και να τον στηρίζουν.

Μετά το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου, οι γιατροί και κυρίως η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, έχει αναλάβει την πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη, η οποία πρόσφατα τόνισε πως είναι σταθερή η υγεία του.

Μάλιστα, στη μονάδα που μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας πλέον, είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στα συγγενικά του πρόσωπα που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί του παρά τις επιπλοκές που είχε η υγεία του τις τελευταίες ημέρες. Η Ματίνα Παγώνη τόνισε ξανά πως  κατάσταση θέλει υπομονή και πως με το χρόνο θα γίνει καλά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like