Αρχική » Ο Γιόκιτς πληρώνει στο 2.30!

Ο Γιόκιτς πληρώνει στο 2.30!

by admin

Combo επιλογή από Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα από το παιχνίδι της Εθνικής Σερβίας με την Team USA έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Με οδηγό τον «Joker»!

Καλησπέρα σε όλους. Στην πρεμιέρα του μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μας τα «χάλασε» χθες (27/07) στη δυάδα μας το Over στο ματς της Γαλλίας με τη Βραζιλία, όμως σήμερα έρχεται η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση του τρίτου ομίλου, αυτή ανάμεσα στη Σερβία και την Team USA, όπου έχω ξεχωρίσει μία combo επιλογή. Πάμε να δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μου για το Σερβία-Αμερική.

Όλοι οι μπασκετόφιλοι και όχι μόνο, περιμένουν την μονομαχία αυτή, με την Team USA να είναι το μεγάλο φαβορί με το… τρομακτικό ρόστερ που διαθέτει, ωστόσο και οι «πλάβι»… δεν πάνε πίσω έχοντας τον Νίκολα Γιόκιτς, τον Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς και την παρέα τους. Οι Σέρβοι μέχρι στιγμής στα φιλικά προετοιμασίας τους και κυρίως στο τελευταίο ματς τους με την Ελλάδα, έδειξαν πως αρέσκονται να περνούν την μπάλα αρκετά στη ρακέτα και πώς άλλωστε να μην το κάνουν με τόσο γεμάτη front-line που διαθέτουν. Έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι« Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ, ωστόσο νομίζω πως ήρθε η ώρα του Νίκολα Γιόκιτς να πάρει την «μπαγκέτα».

Από την άλλη μεριά, η Team USA έχοντας τεράστιο ταλέντο και βάθος στο ρόστερ, δεν έχει δείξει ίσως την αναμενόμενη εικόνα, καθώς παρουσίασε στα φιλικά της αρκετά προβλήματα τόσο στην επιθετική της λειτουργία, όσο και στην αμυντική της. Αυτά βέβαια δεν παύουν να είναι στοιχεία από φιλικές αναμετρήσεις, καθώς όλοι, όπως και οι εταιρείες, είναι… ψιλιασμένες για ένα πιθανό «ξέσπασμα» των ΗΠΑ στην πρεμιέρα τους, καθώς στοχεύουν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και μόνο.

Ο «Joker» λοιπόν πιστεύω πως θα είναι ο κινητήριος μοχλός για τη Σερβία και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα κενά που δημιουργούνται στην άμυνα των Αμερικανών και κυρίως όταν βρίσκεται στον πάγκο ο Άντονι Ντέιβις. Έτσι θα επιλέξω το 18+ πόντους του Γιόκιτς και θα το συνδυάσω με το χάντικαπ του +15,5 για τη Σερβία, στην τιμή του 2.30 στο Pamestoixima.gr, καθώς παρά την πληρότητα των ΗΠΑ, θεωρώ πως η ομάδα του Πέσιτς είναι ικανή να κοιτάξει στα «μάτια» το φόβητρο της Αμερικής.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 28/07/2024 18:15

Σερβία – ΗΠΑ

1 (+15,5) & Ν. Γιόκιτς: 18+ πόντοι

2,30

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like