Αρχική » Ολυμπιακοί Αγώνες: Το Παρίσι πληρώνει 15.00!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το Παρίσι πληρώνει 15.00!

by admin

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και ήρθε η ώρα για προγνωστικά από τον Λάμπρο Μακράκη με επιλογές σε τρία αθλήματα.

Ολυμπιακοί Αγώνες – Προγνωστικά

Καλημέρα σε όλη την παρέα του koubanezos.gr. Όλος ο κόσμος στους ρυθμούς που δίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Πάμε να δούμε προγνωστικά Ολυμπιακών Αγώνων από βόλεϊ, πινγκ-πονγκ και κολύμβηση.

Κολύμβηση

Ξεκίνημα με κολύμβηση και τα 800 μέτρα ελεύθερο ανδρών. Η επιλογή μου εδώ για το χρυσό μετάλλιο είναι ο 21χρονος Αυστραλός Σαμ Σορτ. Δεύτερη θέση στο παγκόσμιο του 2023 στην Φουκουόκα, πίσω από Αχμέντ Χαφνάουι που δεν θα δώσει το παρόν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Σορτ λόγω αρρώστιας δεν ήταν πολύ ενεργός φέτος, αλλά επανήλθε λίγο πριν τους Αγώνες. Έχει τους καλύτερους χρόνους σε σχέση με τους άλλους δύο άμεσους ανταγωνιστές του. Αν επαναλάβει τις ίδιες επιδόσεις που έκανε στην Φουκουόκα το 2023 έχει σοβαρές πιθανότητες για πρωτιά. Η νίκη του πληρώνει 3.40.

Ολυμπιακοί Αγώνες – Βόλεϊ

Θα συνεχίσουμε με βόλεϊ ανδρών και την οικοδέσποινα Γαλλία που δίνεται τρίτο φαβορί για την κατάκτηση. Οι Γάλλοι κατέκτησαν το χρυσό στο Τόκιο το 2021, καθώς και το Nations League που έγινε τον περασμένο μήνα. Εκεί επικράτησαν 3-2 στον ημιτελικό της διοργανώτριας και πρώτης στην Παγκόσμια Κατάταξη Πολωνία. Αν συμπεριλάβουμε και την στήριξη που θα έχουν οι Γάλλοι από τον κόσμο, το να κατακτήσουν back-to-back χρυσό μετάλλιο στο 6.60 παίζεται άφοβα.

Πινγκ – Πονγκ

Και θα κλείσουμε τα προγνωστικά Ολυμπιακών Αγώνων με μία «βόμβα» στο πινγκ-πονγκ. Ένα άθλημα που όπως ξέρουμε όλοι κυριαρχείται από τους Ασιάτες και κυρίως τους Κινέζους. Εκτός Ασίας το χρυσό μετάλλιο έχει πάει μόλις φορά. Η κάθε χώρα δεν στέλνει πάνω από δύο αθλητές και αυτό σημαίνει ότι βάσει ranking ο Goat του αθλήματος, ο Μα Λονγκ δεν θα συμμετέχει. «Κραυγαλέα» φαβορί, φυσικά, οι Κινέζοι Γουάνγκ και Φαν. Εγώ θα ρισκάρω και θα επιλέξω τον 29χρονο Βραζιλιάνο Χιούγκο Καλντεράνο. Σταθερός παίκτης που στο Τόκιο έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Το 2024 επίσης έχει να επιδείξει και μία νίκη κόντρα στο φαβορί Φαν. Αν κάποιος μπορεί να σταματήσει την κυριαρχία των Κινέζων, αυτός είναι ο Καλντεράνο. Το χρυσό μετάλλιο για τον Βραζιλιάνο «παίζει» στο 15.00.

Ολυμπιακοί Αγώνες

Κολύμβηση – Ελεύθερο – 800 μ. – Νικητής

Σάμουελ Σορτ

3,40

Ολυμπιακοί Αγώνες

Βόλεϊ Ανδρών – Νικητής

Γαλλία

6,60

Ολυμπιακοί Αγώνες

Πινγκ-Πονγκ Ανδρών – Νικητής

Χιούγκο Καλντεράνο

15,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like