Αρχική » Ολυμπιακοί Αγώνες προγνωστικά: Ισπανία – Ελλάδα

Ολυμπιακοί Αγώνες προγνωστικά: Ισπανία – Ελλάδα

by admin

Δείτε την επιλογή της ημέρας για τον αγώνα Ισπανία – Ελλάδα από την συντακτική ομάδα του koubanezos.gr.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Σταντ Πιέρ-Μορόι», (27 500), Βιλνέβ ντ’Ασκ
  • Στο παρελθόν οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 13 φορές σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, με την Ελλάδα να μετράει πέντε νίκες και την Ισπανία οκτώ.

Ρεπορτάζ Ισπανίας

Σε καμία περίπτωση δεν είναι η ομάδα φόβητρο του παρελθόντος. Δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα απέναντι στην Αυστραλία και ηττήθηκε με 92-80. Ο Αλντάμα ήταν πρώτος σκόρερ με 27 πόντους και 6/8 τρίποντα, αλλά ο Γιουλ ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του στα δύσκολα. Πλέον, έρχεται στο σημερινό παιχνίδι για να παίξει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, αφού το έργο της απέναντι στον Καναδά θα είναι δύσκολο στην τελευταία αγωνιστική.

Stat attack: Έχει σκοράρει τουλάχιστον 80 πόντους σε 4/5 τελευταία ματς.

Απουσίες: Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Εξέπληξε ευχάριστα στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων με την εμφάνισή της. Μπορεί να ηττήθηκε με 86-79 από τον Καναδά, όμως πάλεψε στα ίσια απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο τα μετάλλια. Ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος και μάλιστα έφτασε σε απόσταση ενός καλαθιού, χωρίς να έχει όμως τις σωστές αποφάσεις σε εκείνο το χρονικό σημείο. Αντετοκούνμπο και Παπανικολάου ήταν εξαιρετικοί, ενώ ο Τολιόπουλος έδωσε αρκετές λύσεις. Τα γκαρντ μας αναλώθηκαν στις αμυντικές τους υποχρεώσεις και πιέστηκαν πολύ με αποτέλεσμα να μη συμβάλλουν πολύ στο επιθετικό παιχνίδι μας.

Stat attack: Έχει δεχτεί κάτω από 70 πόντους σε 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Απουσίες: Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Ισπανία – Ελλάδα προγνωστικά

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού για τις δυο ομάδες, αφού αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα και δεν έχουν πολλά περιθώρια. Η Ισπανία είναι ο κακός μας δαίμονας, όμως πλέον είναι αποδυναμωμένη. Η εικόνα της απέναντι στην Αυστραλία ήταν μονοδιάστατη και στηρίχτηκε κυρίως στο μακρινό σουτ των Αλντάμα και Γιουλ για να μείνει στο ματς. Αντίθετα, η Ελλάδα, με τους οργανωτές της σε ρηχά νερά, ήταν πλήρως ανταγωνιστική απέναντι στον Καναδά. Θεωρώ πως η Εθνική μας έδειξε καλύτερη εικόνα και στο Προολυμπιακό και μπορεί να πάρει τη νίκη με τουλάχιστον τέσσερις πόντους διαφορά, γεγονός που προσφέρεται σε απόδοση 1.82 στο Pamestoixima.gr.

  • Επίσης, πιστεύω πως θα δούμε ένα άκρως ευρωπαϊκό ματς, με τακτική και σκοπιμότητα. Δύσκολα θα γίνει ροντέο, αφού και οι δυο ομάδες διαθέτουν καλούς αμυντικούς. Το under 164,5 προσφέρεται σε απόδοση 1.80 στο Pamestoixima.gr.
  • Αν θέλουμε να ρισκάρουμε, αξίζουν μερικά ψιλά στο double double του Νικ Καλάθη. Σε 3/4 ματς του Προολυμπιακού είχε έντεκα ασίστ. Οπότε το 6.00 στο Pamestoixima.gr αποκτά μεγάλη αξία.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 30/07/2024 12:00

Ισπανία – Ελλάδα

2 (-3,5)

1,82

Ολυμπιακοί Αγώνες – 30/07/2024 12:00

Ισπανία – Ελλάδα

Under 164,5

1,80

Ολυμπιακοί Αγώνες – 30/07/2024 12:00

Ισπανία – Ελλάδα

Καλάθης double double

6,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like