Αρχική » Ολυμπιακοί Αγώνες προγνωστικά: Γερμανία – Ελλάδα

Ολυμπιακοί Αγώνες προγνωστικά: Γερμανία – Ελλάδα

by admin

Δείτε την επιλογή της ημέρας για τον αγώνα Γερμανία – Ελλάδα από την συντακτική ομάδα του koubanezos.gr.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Accor Arena», (20.300), Παρίσι
  • Στο παρελθόν οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 16 φορές σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, με την Ελλάδα να μετράει έντεκα νίκες και την Γερμανία πέντε.
  • Συναντήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, με την Ελλάδα να επικρατεί με 87-64, με 23 πόντους του Βασίλη Σπανούλη.

Ρεπορτάζ Γερμανίας

Ήταν εντυπωσιακή στη φάση των ομίλων, αφού τερμάτισε στην 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Κι αν μπορούμε να πούμε πως τα ματς με Βραζιλία και Ιαπωνία ήταν σχετικά εύκολα, τότε δεν ισχύει το ίδιο και για την αναμέτρηση με την οικοδέσποινα Γαλλία. Κι εκεί όμως, οι Γερμανοί ήταν ισοπεδωτικοί. Έχτισαν γρήγορα διψήφια διαφορά και τη διατήρησαν σε όλο το παιχνίδι, με πρωταγωνιστές τους Βάγκνερ και Σρέντερ, οι οποίοι πέτυχαν από 26 πόντους.

Stat attack: Έχει σκοράρει τουλάχιστον 85 πόντους στα πέντε τελευταία ματς.

Απουσίες: Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Έσωσε την παρτίδα στο τέλος και τελικά πήρε την πρόκριση, ως 3η από έναν όμιλο “φωτιά”. Στα δύο πρώτα ματς, πάλεψε απέναντι σε Καναδά και Ισπανία, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις ανατροπές. Στον “τελικό” με την Αυστραλία, μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια, έφτασε σε σημείο να προηγείται με 19 πόντους και τελικά κέρδισε με 77-71. Σε συνδυασμό με τη νίκη της Σερβίας επί του Νοτίου Σουδάν, αναδείχτηκε δεύτερη καλύτερη 3η στη φάση των ομίλων και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Stat attack: Δεν έχει σκοράρει πάνω από 80 πόντους στα 5 τελευταία παιχνίδια.

Απουσίες: Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Γερμανία – Ελλάδα προγνωστικά

Δίκαια υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση και αυτή είναι η Γερμανία. Διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ, με μεγάλη ομοιογένεια και αυτοματισμούς. Η Ελλάδα διαθέτει τη μαχητικότητα για να παλέψει, αλλά όλα θα κριθούν από την ευστοχία της στα μακρινά σουτ. Όπως και να ‘χει, πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί ο άσος με τουλάχιστον επτά πόντους διαφορά, γεγονός που προσφέρεται σε απόδοση 1.84 στο Pamestoixima.gr.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 06/08/2024 12:00

Γερμανία – Ελλάδα

1 (-6,5)

1,84

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like