Αρχική » Ολυμπιακοί Αγώνες προγνωστικά: Αυστραλία – Ελλάδα

Ολυμπιακοί Αγώνες προγνωστικά: Αυστραλία – Ελλάδα

by admin

Δείτε την επιλογή της ημέρας για τον αγώνα Αυστραλία – Ελλάδα από την συντακτική ομάδα του koubanezos.gr.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Σταντ Πιέρ-Μορόι», (27.500), Βιλνέβ ντ’Ασκ
  • Στο παρελθόν οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες πέντε φορές σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, με την Ελλάδα να μετράει δύο νίκες (στα δύο επίσημα) και την Αυστραλία τρεις (σε ισάριθμα φιλικά).
  • Συναντήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, με την Ελλάδα να επικρατεί με 76-54.

Ρεπορτάζ Αυστραλίας

Πάλεψε για τρία δεκάλεπτα στα ίσια τον Καναδά, όμως στην τέταρτη περίοδο δεν άντεξε και τελικά ηττήθηκε με 93-83. Πλέον, μετά τη νίκη επί της Ισπανίας στην πρεμιέρα, είναι στο 1-1 και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Στην αναμέτρηση με τον Καναδά μπήκε πολύ δυνατά. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γκίντι με 19, ενώ ο Λάντεϊλ πέτυχε double double. Ο Έξουμ επανήλθε στη δράση και φυσικά θα είναι διαθέσιμος και απέναντι στην Εθνική μας.

Stat attack: Έχει σκοράρει τουλάχιστον 3 πόντους στα δέκα τελευταία ματς.

Απουσίες: Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Εξέπληξε ευχάριστα στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων με την εμφάνισή της. Μπορεί να ηττήθηκε με 86-79 από τον Καναδά, όμως πάλεψε στα ίσια απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο τα μετάλλια. Ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος και μάλιστα έφτασε σε απόσταση ενός καλαθιού, χωρίς να έχει όμως τις σωστές αποφάσεις σε εκείνο το χρονικό σημείο. Αντετοκούνμπο και Παπανικολάου ήταν εξαιρετικοί, ενώ ο Τολιόπουλος έδωσε αρκετές λύσεις. Τα γκαρντ μας αναλώθηκαν στις αμυντικές τους υποχρεώσεις και πιέστηκαν πολύ με αποτέλεσμα να μη συμβάλλουν πολύ στο επιθετικό παιχνίδι μας.

Stat attack: Δεν έχει σκοράρει πάνω από 80 πόντους στα 5 τελευταία παιχνίδια.

Απουσίες: Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Αυστραλία – Ελλάδα προγνωστικά

Η Εθνική μας έχει μία τελευταία ευκαιρία για να προκριθεί στην επόμενη φάση του τουρνουά. Ωστόσο πρέπει να κερδίσει μια ομάδα που έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο και διαθέτει πολύ καλούς παίκτες του ΝΒΑ. Δε θα είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Άλλωστε, η Αυστραλία είναι η λιγότερο “ευρωπαϊκή” ομάδα στον όμιλο και δεν διαθέτει τη φιλοσοφία να στριμώξει τακτικά την Ελλάδα. Το πρόσωπο της Εθνικής μας όμως μέχρι τώρα, δεν μας επιτρέπει να τη στηρίξουμε στοιχηματικά. Αντίθετα, υπάρχει αξία στα ειδικά του Βασίλη Τολιόπουλου. Ο πιο καλός σουτέρ της περιφέρειάς μας είναι ταυτόχρονα και ένας καλό δημιουργός. Μπορεί να μην είναι Καλάθης, όμως έχει μοιράσει τουλάχιστον δύο ασίστ σε 7/8 ματς της Ελλάδας το τελευταίο δίμηνο. Το ενδεχόμενο να τα καταφέρει και σήμερα προσφέρεται σε απόδοση 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 02/08/2024 14:30

Αυστραλία – Ελλάδα

Τολιόπουλος over 1,5 ασίστ

1,95

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like