Αρχική » Ολλανδία – Αγγλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολλανδία – Αγγλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Σε έναν ακόμη μεγάλο ημιτελικό, η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Αγγλία, με φόντο το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», (62.000), Ντόρτμουντ.
  • Διαιτητής: Φέλιξ Σβάγιερ.
  • Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 14 φορές στο παρελθόν, έξι σε επίσημους αγώνες και οκτώ σε φιλικά ματς, με τους Ολλανδούς να μετρούν πέντε νίκες, την Αγγλία δύο, ενώ επτά παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Σε εννέα από αυτά τα παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα.

Ρεπορτάζ Ολλανδίας

Τα χρειάστηκε απέναντι στην Τουρκία, αλλά τελικά τα κατάφερε. Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει ζοριστεί στα νοκ άουτ, αφού αντιμετώπισε Ρουμανία και Τουρκία. Ωστόσο οι γείτονες αποδείχτηκαν δύσκολο εμπόδιο. Προηγήθηκαν με τον Ακαϊντίν στο πρώτο μέρος και κράτησαν αυτό το σκορ μέχρι τα μισά της επανάληψης. Τότε, οι Ολλανδοί, με δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά, στο 70′ και στο 76′, έφεραν τούμπα το παιχνίδι και πήραν την πρόκριση στον ημιτελικό.

Stat attack: Μετράει εννέα goal/goal στα τελευταία 20 ματς. 

Απουσίες: Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φερμπρούγκεν – Ντούμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Άκε – Σχάουτεν, Ρέιντερς – Μάλεν, Σίμονς, Χάκπο – Ντεπάι.

Ρεπορτάζ Αγγλίας

Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν εντυπωσίασε. Η Αγγλία βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ελβετία, με τέρμα του Εμπολό στο 75ο λεπτό. Αντίκρισε για ακόμη μια φορά τον εφιάλτη του αποκλεισμού, αλλά αντέδρασε άμεσα. Συγκεκριμένα, ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Σάκα. Η κανονική διάρκεια έληξε με σκορ 1-1, ενώ στην παράταση δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα. Οι Άγγλοι επικράτησαν στα πέναλτι με 5-3, χωρίς να αστοχήσουν σε εκτέλεση.

Stat attack: Μετράει δέκα goal/goal στα τελευταία 20 ματς.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέ – Σάκα, Μεϊνού, Ράις, Τρίπιερ – Μπέλιγχαμ, Φόντεν – Κέιν.

Ολλανδία – Αγγλία προγνωστικά

Μεγάλο παιχνίδι και στον δεύτερο ημιτελικό του φετινού τουρνουά. Δυο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συγκρουστούν για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό. Με τη μέχρι στιγμής παρουσία των δύο ομάδων, δεν βρίσκουμε λόγο να στηρίξει κανείς τους Άγγλους. Ωστόσο, σε ένα τέτοιο ματς παίζουν ρόλο οι προσωπικότητες και η Αγγλία διαθέτει πολλές. Οι δυο ομάδες δεν τρομάζουν με τις αμυντικές τους επιδόσεις. Έχουν δεχτεί γκολ σε 3/5 ματς του Euro. Είναι πιθανό να δούμε τουλάχιστον δύο γκολ στην αναμέτρηση. Το over 2 AH προσφέρεται σε απόδοση 1.91 στη Novibet. 

  • Στα ειδικά παικτών έχουμε ξεχωρίσει τον Φόντεν. Ο μεσοεπιθετικός της Σίτι είναι από τους πιο δραστήριους παίκτες της Αγγλίας. Το ψάχνει το γκολ και δοκιμάζει συχνά το πόδι του. Το over 0,5 σουτ στην εστία του Φόντεν προσφέρεται σε απόδοση 1.91 στη Novibet.

Euro – 10/07/2024 22:00

Ολλανδία – Αγγλία

Over 2 AH

1,91

Euro – 10/07/2024 22:00

Ολλανδία – Αγγλία

Φόντεν Οver 0,5 σουτ στην εστία

1,91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like