Αρχική » Ντιναμό Κιέβου – Παρτιζάν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ντιναμό Κιέβου – Παρτιζάν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ψάχνουν Ντιναμό Κιέβου και Παρτιζάν, στο ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Αρένα Λούμπλιν» (15.243), Λούμπλιν.
  • Διαιτητής: Κρίστιαν Ντίνγκερτ.
  • Τέσσερις φορές αναμετρήθηκαν μεταξύ τους, με την Ντιναμό Κιέβου να έχει το απόλυτο των νικών.
  • Σε τρία από τα τέσσερα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.
  • Η Ντιναμό Κιέβου είναι αήττητη κόντρα σε ομάδες από την Σερβία (4-2-0), ενώ η Παρτιζάν έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες απέναντι σε ομάδες από την Ουκρανία.

Ρεπορτάζ Ντιναμό Κιέβου

Πάλεψε μέχρι τέλους για τον τίτλο, όμως η ήττα της με 1-0 από την Σαχτάρ τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν την έθεσε εκτός διεκδίκησης. Εύκολα πάντως η Ντιναμό πήρε τη δεύτερη θέση κι έτσι αγωνίζεται στα προκριματικά του Champions League, με στόχο να επιστρέψει στο league phase (παλιότερα φάση των ομίλων) μετά την περσινή της απουσία. Παρά τις όποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, ο κορμός παρέμεινε λίγο πολύ ίδιος και με τον Σοφκόφσκι στον πάγκο θέλει να κάνει πορεία στην Ευρώπη. Ξεκίνησε τα φιλικά της με τις ισοπαλίες απέναντι σε Πάντερμπορν (0-0) και Σάλκε (2-2), στην συνέχεια κέρδισε Μπρόντμπι (0-4) και Μαμελόντι Σάνταουνς (1-0) και στο τελευταίο της φιλικό ηττήθηκε με 3-2 από την Ουνιόν Βερολίνου.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Εκτός οι αναπληρωματικοί Μπολ λόγω τραυματισμού και Μιχαϊλένκο, Μπραγκάρου και Ρουμπτσίνσκι που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μπουστσάν – Ντίατσουκ, Ποπόφ, Μπιλοβάρ – Τίμτσικ, Μπράζκο, Σαπαρένκο, Ντούμπιτσνακ – Γιαρμολένκο, Καμπάιεφ, Βανάτ.

Ρεπορτάζ Παρτιζάν

Η Παρτιζάν έχασε την επαφή με την κορυφή του πρωταθλήματος και αναγκάστηκε να παλέψει για τη δεύτερη θέση, ώστε να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Τελικά κατάφερε να προσπεράσει την Μπάτσκα Τόπολα με διαφορά τριών βαθμών, παρότι ήταν απογοητευτική στη διαδικασία των πλέι-οφ. Η νέα σεζόν ξεκίνησε ήδη στην Σερβία, με το σύνολο του Στανόγεβιτς να κερδίζει πολύ δύσκολα στην πρεμιέρα. Το γκολ του Σαλντάνια στο 90+3’ της έδωσε το τρίποντο στην έδρα της Νάπρεντακ, η οποία από το 67’ έπαιζε με δέκα παίκτες.

Stat attack: Στα τελευταία τέσσερα ευρωπαϊκά της ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Τραυματίας ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ραντουλάσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιοβάνοβιτς – Τζούρτζεβιτς, Μάρκοβιτς, Μούγιακιτς, Άντιτς – Σκέκιτς, Αριάγα – Τριφούνοβιτς, Γκο Γιούνγκ-Τζουν, Καλουλού – Σαλντάνια.

Ντιναμό Κιέβου – Παρτιζάν προγνωστικά

Την τραγική της προϊστορία κόντρα στην Ντιναμό θέλει να αλλάξει η Παρτιζάν. Δύσκολο πάντως καθώς οι Ουκρανοί υπερέχουν σε ποιότητα και σε παραστάσεις όσον αφορά το υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μοναδικό στοιχείο στο οποίο υπερέχουν οι Σέρβοι είναι η ετοιμότητα, έχοντας παίξει ήδη ένα επίσημο ματς. Δεδομένου πάντως ότι οι (τυπικά) γηπεδούχοι θα ελέγξουν τον ρυθμό, περιμένουμε να αργήσει να πάρει μπρος το παιχνίδι. Γι’ αυτό θα πάμε με την επιλογή να μπει το πρώτο γκολ μετά το 30’, στο 1.85 της Stoiximan.

Champions League – 23/07/2024 21:00

Ντιναμό Κιέβου – Παρτιζάν

Πρώτο γκολ μετά το 30′

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like