Αρχική » ΜAX στο Ισπανία – Γαλλία με 0% γκανιότα*, μόνο στη winmasters!

ΜAX στο Ισπανία – Γαλλία με 0% γκανιότα*, μόνο στη winmasters!

by admin

Ισπανία και Γαλλία απέκλεισαν Γερμανία και Πορτογαλία, αντίστοιχα, και τώρα λύνουν τις διαφορές τους στα ημιτελικά του Euro 2024, σε άλλη μία τιτανομαχία.

Το παιχνίδι διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης (9/7, 22:00) στο Μόναχο και ο τελικός χωράει μόνο τη μία από τις δύο. Μάλιστα, το σπουδαίο παιχνίδι θα το βρείτε στη winmasters με απόδοση στο MAX και με 0% γκανιότα*.

Top Match* με προσφορές* και δώρα* στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Η Ισπανία κατάφερε να αφήσει εκτός τη διοργανώτρια Γερμανία. Τη νίκησε 2-1 με Όλμο (51’) και Μερίνο (119’) και συνεχίζει παρακάτω, με στόχο να σηκώσει το τρόπαιο. Νωρίτερα, θυμίζουμε, στους «16», είχε αποκλείσει με 4-1 τη Γεωργία. Η Γαλλία, από την πλευρά της, απέκλεισε τους Πορτογάλους στα προημιτελικά, κερδίζοντάς τους στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3. Ήταν αλάνθαστοι εκεί και έτσι πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, ενώ να σημειώσουμε ότι οι «τρικολόρ» είχαν αποκλείσει το Βέλγιο στον προηγούμενο γύρο με 1-0. Στη winmasters θα βρείτε από τις πιο δυνατές τιμές της αγοράς και για αυτήν την αναμέτρηση και με μηδενική γκανιότα*. Το Γκολ και στα 2 ημίχρονα το βρίσκουμε στο 2.08 και το Να κριθεί ο αγώνας στα πέναλτι στο 4.50.

Στη winmasters με μηδενική γκανιότα* κάθε μέρα, οι αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα εκτοξεύονται και το παιχνίδι γίνεται καλύτερο

Την ίδια στιγμή, στο Κόπα Αμέρικα 2024, κοντράρονται στα ημιτελικά η Αργεντινή με τον Καναδά (10/7, 03:00), στο «MetLife Stadium», στο Νιου Τζέρσεϊ. Η Αργεντινή του Μέσι ζορίστηκε απέναντι στο Εκουαδόρ (1-1 κανονική διάρκεια) αλλά εν τέλει επικράτησε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι, με ήρωα και πάλι τον Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο Καναδάς, από την πλευρά του, χρειάστηκε κι εκείνος τη διαδικασία των πέναλτι, αποκλείοντας με 4-2 (1-1 κανονική διάρκεια) τη Βενεζουέλα. Είναι το αουτσάιντερ εδώ και τα δίνει όλα να κάνει την έκπληξη. Στη winmasters θα βρείτε και εδώ δυνατές αποδόσεις. Το Over 2,5 δίνεται στο 1.90, ενώ το Over 1,5 Ημίχρονο στο 2.82.

Επέλεξε σωστά και απόλαυσε καθημερινά δώρα* εντελώς δωρεάν

Τώρα, με το SHOOT & WIN*, στη winmasters, κερδίζεις σούπερ δώρα* κάθε μέρα. Επιλέγοντας μία από τις τρεις μπάλες, κερδίζεις δώρα*, απολαμβάνοντας περισσότερο το παιχνίδι σου. Σούπερ δώρα* σε περιμένουν κάθε μέρα στο SHOOT & WIN*.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like