Αρχική » Μελετημένα προγνωστικά: Συνταγή για μπισκότα στο 1.85

Μελετημένα προγνωστικά: Συνταγή για μπισκότα στο 1.85

by admin

Μελετημένα προγνωστικά: Ο Fidel δεν «μασάει» από… «μπισκότα» και καταλήγει σε ένα αρκετά έξυπνο 1.85 που βρήκε στο κουπόνι.

Προγνωστικά: Πρέπει να βρουν γκολ

Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια. Δεν μας έκαναν την χάρη οι Αλβανοί στο ματς με τους Ισπανούς, να κάτσεις να σκάσεις; Όχι, ειδικά άμα έχει τόσα ματς ακόμα. Οι όμιλοι τελειώνουν και μάλλον θα κλείσουν με μαγειρική εκπομπή μίας και Σλοβακία και Ρουμανία θα μας χαρίσουν ένα ακόμα… μπισκότο είκοσι χρόνια μετά το Δανία – Σουηδία. Όμως για να γίνει η συνταγή χρειάζεται ένα… 1.85 στα προγνωστικά.

Αμφότερες μετά την απώλεια της Κροατίας περνούν με ισοπαλία. Οι Ρουμάνοι το αξίζουν περισσότερο, έχουν παίξει περισσότερο ποδόσφαιρο σε σχέση με τους… τυχερούς Σλοβάκους που το VAR τους έσωσε πάμπολλες φορές με το Βέλγιο. Παρόλα αυτά δεν γίνεται το παιχνίδι να λήξει 0-0. Θα μιλάμε για υπέρτατη ξεφτίλα και εξάλλου και οι δύο μπορούν να σκεφτούν έναν πιο έξυπνο τρόπο ώστε να βγάλουν την ισοπαλία και να κλείσουν όλα τα στόματα. Το 1-1 είναι ένα σκορ αρκετά πιθανό, μίας και μπορεί κάποια να προηγηθεί και κατά τύχη η άλλη να ισοφαρίσει. Δύσκολα δεν θα βγάλουν την ισοπαλία μίας και μιλάμε για δύο ομάδες που πολλές παραστάσεις σε νοκ-άουτ δεν έχουν και δεν υπάρχει κανένας λόγος ρίσκου.

Το αμφίτερμα στο 1.85 είναι τίμιο και μας φτιάχνει την κατάλληλη συνταγή για μπισκότα.

Euro – 26/06/2024 19:00

Σλοβακία – Ρουμανία

Goal/goal

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like