Αρχική » Μίλαν – Λίβερπουλ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μίλαν – Λίβερπουλ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η Μίλαν και η Λίβερπουλ, αναμετρώνται στην πρεμιέρα του league phase του Champions League.

ΜΙΛΑΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Σαν Σίρο» (80.018), Μιλάνο.
  • Διαιτητής: Εσπέν Εσκάς.
  • Η Λίβερπουλ έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στις τέσσερις αναμετρήσεις της με τη Μίλαν.
  • Και στα τέσσερα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.
  • Η Μίλαν έχει απολογισμό 14-15-20 απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία, ενώ η Λίβερπουλ μετρά 17 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και 16 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ιταλία.

Ρεπορτάζ Μίλαν

Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν η Μίλαν εξασφάλισε την πρόκριση στο Champions League, μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Serie A. Δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν με τον Φονσέκα, καθώς μόλις αυτό το Σάββατο πήρε την πρώτη της νίκη. Κάνοντας ένα ονειρικό πρώτο ημίωρο, διέλυσε με 4-0 τη Βενέτσια και έφτασε τους πέντε βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Ο Ερναντέζ (2’) κι ο Φοφανά (16’) έθεσαν τις βάσεις της νίκης, με τους Πούλισικ (25’) και Έιμπραχαμ (29’) να σκοράρουν με πέναλτι και να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Stat attack: Και στα τέσσερα φετινά ματς της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Μπενασέρ, Φλορέντσι και Σπορτιέλο, ενώ οι Τιαό και Καλάμπρια είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Έμερσον, Γκάμπια, Πάβλοβιτς, Τ. Ερναντέζ – Φοφανά, Λόφτους-Τσικ – Πούλισικ, Ρέιντερς, Λεάο – Έιμπραχαμ.

Ρεπορτάζ Λίβερπουλ

Επέστρεψε εκεί που ανήκει, δηλαδή στο Champions League, αφού τερμάτισε τρίτη στην τελευταία της χρονιά με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο. Ο διάδοχός του, Άρνε Σλοτ, ξεκίνησε ονειρικά μέχρι τη διακοπή των εθνικών, κερδίζοντας κατά σειρά τις Ίπσουιτς (0-2), Μπρέντφορντ (2-0) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-3). Ωστόσο, το σαββατοκύριακο η Λίβερπουλ γνώρισε την πρώτη φετινή της ήττα, με το σοκαριστικό εντός έδρας 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Κορυφαίες στιγμές για τους «ρεντς» το δοκάρι του Ντίαζ (17’) κι η κεφαλιά του ΜακΆλιστερ από κοντά που απέκρουσε ο Σελς (37’), με τους φιλοξενούμενους να τιμωρούν την αστοχία της Λίβερπουλ σκοράροντας με μακρινό σουτ του Χάντσον-Οντόι στο 72’.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά ματς της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός ο Έλιοτ, ενώ κι ο Κιέζα πιθανότατα δε θα μπει ακόμα στην αποστολή για να προφυλαχθεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – ΜακΆλιστερ, Χράφενμπερχ – Σαλάχ, Ζόμποσλαϊ, Χάκπο – Νούνιεζ.

Μίλαν – Λίβερπουλ προγνωστικά

Από τη μία η Μίλαν προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από ένα κακό ξεκίνημα, από την άλλη η Λίβερπουλ μόλις έχασε για πρώτη φορά έπειτα από 3/3 νίκες. Μικρό προβάδισμα στην ποιοτικότερη Λίβερπουλ, όμως δεν αξίζει το ρίσκο μετά από την εικόνα της το Σάββατο. Με βάση αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής από τις δύο ομάδες αναμένουμε ένα ανοιχτό ματς με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν. Γι’ αυτό θα πάρουμε το goal/goal & over 2,5 στο 1.91 της Novibet, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί έτσι κι αλλιώς κάθε φορά που αναμετρήθηκαν στο παρελθόν.

Champions League – 17/09/2024 22:00

Μίλαν – Λίβερπουλ

Goal/goal & Over 2,5

1,91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like