Αρχική » Μάριμπορ – Μπότεφ Πλόβντιβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μάριμπορ – Μπότεφ Πλόβντιβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Το προβάδισμα του πρώτου αγώνα θέλει να διατηρήσει στην έδρα της Μάριμπορ η Μπότεφ Πλόβντιβ, ώστε να βρεθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Λιούντσκι Βρτ» (11.709), Μάριμπορ.
  • Διαιτητής: Βιτάλι Ρομανόφ.
  • Πρώτο ματς: Μπότεφ Πλόβντιβ – Μάριμπορ 2-1.
  • Η Μάριμπορ αγνοεί τη νίκη με τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι σε ομάδες από τη Βουλγαρία, ενώ η μοναδική αναμέτρηση της Μπότεφ Πλόβντιβ με ομάδα από την Σλοβενία ήταν το πρώτο μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ Μάριμπορ

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Βουλγαρία σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπότεφ, κι έτσι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει για να συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League. Μόλις στο 9’ έμεινε πίσω στο σκορ, όμως βρήκε απάντηση με ωραία ομαδική προσπάθεια και μακρινό σουτ του Σίρβις που απέτυχε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας στο 19’. Στο 22’ μάλιστα ανέτρεψε το σκορ με τον Σουντανί, όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Τελικά οι γηπεδούχοι ξαναπήραν προβάδισμα με τον Ίλιεφ στο 74’ και τελικά κέρδισαν το παιχνίδι, έχοντας έτσι τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία οκτώ εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

Απουσίες: Πλήρης για την σημερινή αναμέτρηση η ομάδα του Σιμούντζα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιουγκ – Σίρβις, Βίντμαρ, Κάριτς, Μίλετς – Γ. Ρέπας, Ζ. Ρέπας – Σουντανί, Ίλισιτς, Μπάρισιτς – Γιακούποβιτς.

Ρεπορτάζ Μπότεφ Πλόβντιβ

Υπερασπίστηκε την έδρα της και πήρε προβάδισμα πρόκρισης η Μπότεφ Πλόβντιβ, κερδίζοντας με 2-1 την έμπειρη Μάριμπορ στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ο Ούτζα άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ποπόφ, όμως με λάθος του γκολκίπερ Ιγκόνεν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δέκα λεπτά μετά. Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους έκτοτε, με αμφότερες να έχουν από ένα δοκάρι, αλλά η Μπότεφ ήταν αυτή που βρήκε το γκολ της νίκης στο 74’.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Απουσίες: Τιμωρημένος ο Ντινγκ που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ιγκόνεν – Μίνκοφ, Ταμ, Κόντε, Μπαλογιάννης – Ετό, Περέρα – Ίλιεφ, Ποπόφ, Ακερέ – Ούτζα.

Μάριμπορ – Μπότεφ Πλόβντιβ προγνωστικά

Πιο έμπειρη και ομάδα με μεγαλύτερα ονόματα η Μάριμπορ, γι’ αυτό και είναι ισχυρό φαβορί για τη νίκη απόψε. Το να προκριθεί βέβαια απαιτεί μια νίκη με σημαντική διαφορά τερμάτων, κάτι που η άμυνά της ίσως να μην επιτρέψει. Φάνηκε ικανή επιθετικά η Μπότεφ, μπορεί να σκοράρει κι απόψε και να επιβεβαιωθεί ξανά το goal/goal στο 1.85 της Stoiximan.

Europa League – 18/07/2024 21:15

Μάριμπορ – Μπότεφ Πλόβντιβ

Goal/goal

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like