Αρχική » Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ο τελικός του 2023 επαναλαμβάνεται, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Ίντερ στην κορυφαία αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής του Champions League.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (55.097), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ.
  • Μοναδική αναμέτρησή τους στο παρελθόν ο τελικός της σεζόν 2022-23, με τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί με 1-0.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει απολογισμό 7-6-4 απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία, ενώ η Ίντερ μετρά 16 νίκες, έξι ισοπαλίες και 19 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Αγγλία.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Μετά από μία σχετικά αποτυχημένη πορεία την περσινή σεζόν, σταματώντας στα προημιτελικά, η Μάντσεστερ Σίτι στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή και την κατάκτηση του δεύτερου Champions League της ιστορίας της. Ξεκινάει τη φετινή πορεία της έχοντας ήδη κάνει το 4/4 στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο το 2-1 επί της Μπρέντφορντ. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 23ο δευτερόλεπτο, έκανε την ανατροπή πριν το ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του Χάαλαντ (19’, 32’). Απολαμβάνει τη μοναξιά στην κορυφή, με το κρίσιμο ματς απέναντι στη δεύτερη Άρσεναλ να ακολουθεί την Κυριακή.

Stat attack: Έχει απολογισμό 28-3-0 στα τελευταία 31 ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Ακέ και Μπομπ, ενώ ο Ρόδρι κι ο Φόντεν έχουν επιστρέψει στη διάθεση του Γκουαρδιόλα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Κόβασιτς – Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Ντοκού – Χάαλαντ.

Ρεπορτάζ Ίντερ

Για δεύτερη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Ίντερ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας με εντυπωσιακή άνεση. Στόχος της φέτος να επαναλάβει αυτό το κατόρθωμα, συνδυάζοντάς το με μια καλύτερη πορεία στο Champions League από πέρσι, όταν αποκλείστηκε στη φάση των «16» από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μέχρι στιγμής έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα στην σεζόν με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Έμεινε στο 1-1 με τη Μόντσα εκτός έδρας, σώζοντας τον βαθμό στο 88’ με γκολ του Ντούμφρις και μαζί με Γιουβέντους και Τορίνο είναι τρίτη στους οκτώ βαθμούς.

Stat attack: Σε δέκα από τα τελευταία έντεκα ευρωπαϊκά ματς της επιβεβαιώθηκε το under 3,5.

Απουσίες: Μοναδική σίγουρη απουσία αυτή του Μπιουκάναν, με τους Ντιμάρκο και Αρναούτοβιτς αμφίβολους.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ζόμερ – Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Φρατέζι, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Νταρμιάν – Τιράμ, Λ. Μαρτίνεζ.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ προγνωστικά

Γίνεται να κοντράρεις την Σίτι στο «Έτιχαντ»; Ειδικά όταν η Ίντερ αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας, έχοντας παίξει με αντιπάλους την Τζένοα και τη Μόντσα. Οι «πολίτες» θέλουν όσο πιο άκοπα γίνεται το τρίποντο, καθώς στην άκρη του μυαλού τους έχουν και το σπουδαίο ματς με την Άρσεναλ που ακολουθεί. Αναπόφευκτα πάμε στο combo 1 & over 1,5 στο 1.80 της Novibet, μιας και η ομάδα του Ιντσάγκι δεν έχει την ποιότητα για να την στηρίξουμε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Champions League – 18/09/2024 22:00

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ

1 & Over 1,5

1,80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like