Αρχική » Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Ρίχνονται στη «μάχη» ΟΦΗ και Παναιτωλικός, επικίνδυνη έξοδος στη Λιβαδειά για τον Ατρόμητο

Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Ρίχνονται στη «μάχη» ΟΦΗ και Παναιτωλικός, επικίνδυνη έξοδος στη Λιβαδειά για τον Ατρόμητο

by admin

Οι ομάδες στης Stoiximan Super League, ρίχνονται στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson για την 4η φάση της διοργάνωσης, με τις αναμετρήσεις που έρχονται να προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον.

Εύκολο έργο θα έχει στη θεωρία ο Άρης, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Εθνικό Πειραιώς (25/09, 15:00), ειδικά μετά τη τεράστια νίκη που πέτυχε επί του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/09, 2-1).

Από το πρόγραμμα της Τετάρτης (25/09) ξεχωρίζει η «μάχη» στην Κρήτη ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό (19:00). Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα εξαιρετικό αήττητο σερί μετά από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την ήττα από την ΑΕΚ (18/08, 3-0). Έκτοτε έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις, με κορυφαία τη νίκη τους επί του Άρη στην 4η αγωνιστική (15/09, 3-2). Στόχος είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, όμως ο θεσμός του Κυπέλλου σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος για τον Τραϊανό Δέλλα και την ομάδα του.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός μετά το νωθρό του ξεκίνημα στη σεζόν με δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, βρήκε τα πατήματα του και στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια μάζεψε συνολικά πέντε βαθμούς, με κορυφαία εμφάνιση του αδιαμφισβήτητα την λευκή ισοπαλία στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό (15/09, 0-0). Οι Αγρινιώτες αποτελούν έναν επικίνδυνο αντίπαλο για τον ΟΦΗ, σε μία αναμέτρηση που μονάχα ένας θα βγει νικητής.

Νωρίτερα την Τετάρτη (25/09, 17:00) στη Λιβαδειά η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιάσει μία αρκετά ασταθής εικόνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και μία πρόκριση απέναντι στους Περιστεριώτες, θα μπορούσε να τους δώσει μία τεράστια ψυχολογική ώθηση, με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να θέλει να εκμεταλλευτεί το «αβαντάζ» που έχει λόγο της έδρας.

Ο Ατρόμητος όμως βρίσκεται σε ένα πολύ καλό φεγγάρι, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα στον πάγκο της νέας του ομάδας, με την πρόκριση επί του Λεβαδειακού να θεωρείται σχεδόν επιτακτική.

Την Πέμπτη (26/09) η Κηφισιά θα φιλοξενήσει τη Λαμία, ενώ στη Λάρισα η ΑΕΛ θα δώσει σκληρή «μάχη» με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης φάσης:
Τέταρτη 25 Σεπτεμβρίου
15:00 Εθνικός Πειραιά – Άρης
15:00 Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος
16:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή
16:00 Αιγάλεω – Καμπανιακός
17:00 Διαγόρας Ρόδου – Καλλιθέα
17:00 Λεβαδειακός – Ατρόμητος
19:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου
15:00 Ζάκυνθος – Παναργειακός
15:00 Κηφισιά – Λαμία
16:00 Νέα Ιωνία – Πανιώνιος
19:00 ΑΕΛ – Πανσερραϊκός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like