Αρχική » Η Τούνη αποκάλυψε το… ιδιαίτερα δώρο των φίλων της! (ΒΙΝΤΕΟ) – Koubanezos.gr

Η Τούνη αποκάλυψε το… ιδιαίτερα δώρο των φίλων της! (ΒΙΝΤΕΟ) – Koubanezos.gr

by admin

Στο φως της δημοσιότητας μερικά από τα δώρα που της πήραν έφερε η Ιωάννα Τούνη, η οποία άφησε άφωνο το κοινό της με το βίντεο που δημοσίευσε.

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγο καιρό είχε τα γενέθλιά της και τώρα πρόλαβε να δει τα δώρα που της πήραν οι αγαπημένοι και κοντινοί της άνθρωποι, παρουσιάζοντάς τα στο κοινό της στα social media.

Με δώρα όπως ακριβές τσάντες από γνωστούς οίκους και όχι μόνο, ξεκινάει το βίντεο που δημοσίευσε η Τούνη στο TikTok σχετικά με τα δώρα που της αγόρασαν οι φίλες της, όμως στο τέλος παρουσίασε ένα… ξεχωριστό δώρο για την ίδια.

Συγκεκριμένα, λέγοντας τη φράση: «Το καλύτερο δώρο το κράτησα για το τέλος. Αυτό το δώρο μου το έκαναν τρεις κολλητές μου», η γνωστή Influencer έκανε… unboxing το δώρο από τις φίλες της, το οποίο ήταν μια δωροεπιταγή να πάει να κάνει ένα υαλουρονικό και μάλιστα οι φίλες της έγραψαν και το εξής μήνυμα: «Δεν σου λείπει τίποτα εκτός από τα πιο χυμώδη, καυτά ρωσικά χείλη. Χρόνια πολλά φιλενάδα σ’ αγαπάμε».

@j.touni Εσένα ποιο απο τα δώρα ειναι το αγαπημένο σου?❤️ #fyp #unboxing #birthday #viral #jtouni #tiktokgreece ♬ original sound – Ioanna Touni
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like