Αρχική » Εξελίξεις – Αυτός πωλείται! – Koubanezos.gr

Εξελίξεις – Αυτός πωλείται! – Koubanezos.gr

by admin

Με το Τριφύλλι συμβαίνει το εξής παράδοξο μέχρι στιγμής στη θερινή μεταγραφική περίοδο: Μπορεί στην αρχή να υπήρχε μουρμούρα ότι έχουν καθυστερήσει οι μεταγραφές, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου η ομάδα είχε ανακοινώσει τους: Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μαξίμοβιτς, Τετέ – Τυπικά δηλαδή η ομάδα έχει υπογράψει συμβόλαιο με 5 παίκτες, που είναι όλοι 11αδάτοι.

Προφανώς η ομάδα χρειάζεται κι άλλες μεταγραφές και αυτές θα γίνουν, για να γεμίσει το ρόστερ και να έρθει περισσότερο στα θέλω του Αλόνσο. Αλλά είναι ξεκαθαρη η ποιότητα που έχει έρθει στο κλαμπ μέχρι στιγμής. Μπορεί αυτή η ποιότητα να… διώξει κιόλας κάποιους ποδοσφαιριστές; Εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και στον Παναθηναϊκό κρυφό καμάρι: Η περίπτωση του Βαγιαννίδη είναι ξεκάθαρα σε προτεραιότητα όσον αφορά τις πωλήσεις, αν και η επαφή που έχει το Τριφύλλι με την Μποταφόγκο δεν είναι τωρινή. Υπάρχει εδώ και καιρός ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας.

Πού κολλάει η πώληση από τη στιγμή που έχει έρθει ήδη βασικός δεξιός μπακ, ο Μπάλντοκ, και λίγο καιρό πριν ανανέωσε το συμβόλαιό του ο αναπληρωματικός του: Ο Γιάννης Κώτσιρας; Στο γεγονός ότι ποσοστό μεταπώλησης για τον Βαγιαννίδη έχει διατηρήσει και η Ίντερ, ομάδα που είχε αποκτήσει τον Σεπτέμβρη του 2020 τον Έλληνα άσο. Με αποτελεσμα να “κολλάει” το ποσό που θέλει να βάλει στα ταμεία της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από πιθανή παραχώρηση του.

Υπάρχει άλλος παίκτης που μπορεί να πωληθεί; Κοιτάξτε στην επίθεση, αλλά όχι τον Φώτη Ιωαννίδη: Ο Σπόραρ έχει πιθανότητες να φύγει! Γιατί για τον Γερεμέγεφ δεν υπάρχει πρόταση πάνω από 300.000 ευρω και, προφανώς, δεν παραχωρείς με τόσα χρήματα έναν επιθετικό που μπορεί να μείνεις τρίτος στην ιεραρχία, με χαμηλές αποδοχές και αξιοπιστία στο σκοράρισμα, όπως φάνηκε και στα ματς με την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Για τον Σπόραρ υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, αλλά καμία δεν μπορεί να προσεγγίσει έστω το 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Αν όμως βρεθεί τέτοια πρόταση, ο διεθνής Σλοβένος θα χαιρετίσει! Μάλιστα, ήδη λέγεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει εντοπίσει άλλον επιθετικό, προκειμένου να τον φέρει στην ομάδα και να πάρει τη θέση του πίσω από τον Ιωαννίδη. Υπομονή για να δούμε τις εξελίξεις σε αυτή τη θέση.

Αυτός που δεν πρόκειται να έρθει στους Πράσινους, παρά τα όσα είχαν ακουστεί στις αρχές τού καλοκαιριού, είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος. Δεν είναι μόνο που η ομάδα, πια, έχει πληρότητα στους σέντερ μπακ με τους Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Γεβντάι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Πάλμερ Μπράουν που αποκτήθηκε από την Τρουά με 1,5 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

Είναι που δεν υπάρχει θέμα Χατζηδιάκου έτσι κι αλλιως, ποτέ δεν υπήρξε ουσιαστικά, ήταν κάπως… άκυρο το γεγονός ότι το όνομά του είχε βρεθεί στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, κι αυτό είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ πια.

Πηγή: sportdog.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like