Αρχική » Ελλάδα – Φινλανδία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ελλάδα – Φινλανδία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλέον στο τιμόνι, η εθνική Ελλάδας μπαίνει σε μια νέα εποχή που ξεκινά απόψε, στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Φινλανδία.

ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (33.296), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Ουρς Σνίντερς.
  • Η Ελλάδα έχει απολογισμό 8-3-6 στις 17 αναμετρήσεις της με τη Φινλανδία.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Η αποτυχία πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024, με την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι από τη Γεωργία, αποτέλεσε και το τέλος της εποχής Πογέτ στον πάγκο της Ελλάδας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού στα φιλικά με Γερμανία (ήττα 2-1) και Μάλτα (νίκη 2-0), στα οποία η «γαλανόλευκη» παρουσίασε αρκετά θετικό πρόσωπο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτέλεσε την επιλογή της ΕΠΟ και ξεκινά σήμερα τη θητεία του με στόχο να είναι αυτός που θα οδηγήσει την ελληνική ομάδα σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Stat attack: Έχει απολογισμό 7-3-1 στα τελευταία έντεκα εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Ξεχωρίζουν οι απουσίες των Μπάλντοκ, Γιακουμάκη, Κουρμπέλη, Ρέτσου και Κυριακόπουλου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Βαγιαννίδης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας – Σιώπης, Μπουχαλάκης – Μασούρας, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας – Ιωαννίδης.

Ρεπορτάζ Φινλανδίας

Δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω και να προκριθεί για δεύτερη σερί φορά στα τελικά του Euro, χάνοντας με 4-1 στα ημιτελικά των πλέι-οφ του Nations League από την Ουαλία. Βρίσκεται στην όγδοη χρονιά της με προπονητή τον Κάνερβα, ο οποίος έχει στόχο να τη διατηρήσει στο υψηλό επίπεδο στο οποίο την έφερε τα τελευταία χρόνια. Στα πιο πρόσφατα φιλικά της, τον Ιούνιο, αντιμετώπισε Πορτογαλία και Σκωτία. Ηττήθηκε με 4-2 από την «σελεσάο» και έμεινε στο 2-2 με τους Σκωτσέζους, δείχνοντας ενθαρρυντικά στοιχεία στην επίθεση αλλά προβληματίζοντας και στην άμυνα.

Stat attack: Μετρά οκτώ συνεχόμενα over 2,5.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι επιθετικοί Φορς και Χάκανς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χραντέτσκι – Άλχο, Τένχο, Ιβάνοφ, Ούρονεν – Καμαρά, Σούλερ – Πογιάνπαλο, Λουντ, Άντμαν – Πούκι.

Ελλάδα – Φινλανδία προγνωστικά

Ντεμπούτο για τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Ελλάδας, κάτι που περιπλέκει κάπως τα πράγματα μιας και δεν έχουμε δείγμα της ομάδας με αυτόν προπονητή. Πάντως περιμένουμε μια προσεκτική προσέγγιση, με στόχο όμως μόνο τους τρεις βαθμούς. Προβάδισμα στην έδρα θα δώσουμε πάντως, καθώς και ποιοτικά η Ελλάδα υπερτερεί. Πάμε με το combo 1 & under 4,5 στο 1.90 της Novibet.

Nations League – 07/09/2024 21:45

Ελλάδα – Φινλανδία

1 & Under 4,5

1,90

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like