Αρχική » Δανία – Σερβία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Δανία – Σερβία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Δανία – Σερβία προγνωστικά: Φινάλε στον τρίτο όμιλο, με τις δύο ομάδες να μάχονται για την πρόκριση στη φάση των «16».

ΔΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Αλιάντζ Αρένα» (70.000), Μόναχο.
  • Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ.
  • Έχουν βρεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές κατά το παρελθόν, σε δύο επίσημα κι ένα φιλικό, με τη Δανία να μετρά το απόλυτο των νικών, με συντελεστή τερμάτων 8-1.
  • Επτά over 2,5 εμφάνισαν στις δύο από τις τρεις φορές που συναντήθηκαν.

Ρεπορτάζ Δανίας

Καλύτερη η εικόνα της από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στη Σλοβενία, όμως έμεινε ξανά στο 1-1 απέναντι στην Αγγλία. Δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση, μένοντας πίσω στο σκορ στο 18’, όμως γρήγορα πήρε τον έλεγχο και ο Χιούλμαντ πήρε το… όπλο του. Αρχικά προειδοποίησε με σουτάρα που κατέληξε στο δοκάρι κι ύστερα ισοφάρισε (35’), με τον ίδιο τρόπο. Αντίστοιχη η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με την Αγγλία να φτάνει κοντά στο 1-2 στην έναρξή του και τη Δανία να ανεβαίνει στο φινάλε. Μπορεί να τερματίσει από πρώτη έως τέταρτη! Με νίκη προκρίνεται στους «16». Με ισοπαλία θέλει ιδανικά ήττα της Σλοβενίας ή στη χειρότερη περίπτωση ισοπαλία με λιγότερα γκολ απ’ ότι η δική της. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μένει τρίτη. Με ήττα μένει οριστικά εκτός των νοκ άουτ.

Stat attack: Τέσσερα διαδοχικά goal/goal στις αναμετρήσεις της ενώ είχαν προηγηθεί τρία παιχνίδια της με no goal.

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας για την ομάδα του Χιούλμαντ. Έτοιμος και ο Ντιλέινι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σμάιχελ – Άντερσεν, Α. Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ – Μέλε, Χιούλμαντ, Χόιμπεργκ, Έρικσεν, Β. Κρίστιανσεν – Βιντ, Χόιλουντ.

Ρεπορτάζ Σερβίας

Με buzzer beater του Γιόβιτς (κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο) έσωσε την ισοπαλία κόντρα στη Σλοβενία και βρήκε τον πρώτο της βαθμό στο γκρουπ. Ροντέο το ματς σε όλη τη διάρκειά του, με δοκάρι των Σλοβένων στο 0-0, με μεγάλες ευκαιρίες του Μίτροβιτς να χάνονται, με γκολ των Σλοβένων στο 69’, με πίεση στο φινάλε και τελικά δικαίωση! Έμεινε ζωντανή, όμως χρειάζεται αποκλειστικά τρίποντο για να ελπίζει. Αν κερδίσει και δεν κερδίσει η Σλοβενία, περνά ως δεύτερη. Αν κερδίσει και η Σλοβενία μένει τρίτη με τέσσερις βαθμούς και θα περιμένει τα αποτελέσματα στους υπόλοιπους ομίλους. Με ισοπαλία ή ήττα είναι δεδομένα εκτός συνέχειας.

Stat attack: Με οver 2,5 συνοδεύτηκαν οι οκτώ από τις δώδεκα τελευταίες αναμετρήσεις της. Ωστόσο τα παιχνίδια των δύο πρώτων αγωνιστικών στο Euro, έμειναν στο Under 2,5.

Απουσίες: Μοναδική απουσία για τον Στοΐκοβιτς, ο τραυματίας Κόστιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ραΐκοβιτς – Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς – Ζίβκοβιτς, Ίλιτς, Λούκιτς, Μλαντένοβιτς – Σάμαρντζιτς, Τάντιτς – Μίτροβιτς.

Δανία – Σερβία προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο Μόναχο, με έπαθλο μια θέση στους «16» της διοργάνωσης. Στη Δανία πιθανώς να είναι αρκετός ο βαθμός, αν την ίδια ώρα οι Άγγλοι κερδίζουν τη Σλοβενία, όμως θεωρούμε δύσκολο το να ρισκάρει η ομάδα του Χιούλμαντ και να μην κυνηγήσει γκολ, προκειμένου να εδραιώσει το προβάδισμά της. Παράλληλα, τα αμυντικά κενά που είδαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια δύσκολα θα διορθωθούν και οι ποιοτικοί Σέρβοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Στο 1.66 το goal/goal από τη Stoiximan.

  • Μοιραία κάποια εκ των δυο, θα κυνηγά στο τέλος του ματς. Το να σημειωθεί ένα γκολ μετά το 80:00 παίζει στο 2.47 στη Stoiximan και είναι αποδεκτό, αφού το παιχνίδι θα ανοίξει.
  • Δεν έχει σπάει το ρόδι ακόμα στη διοργάνωση ο Ράσμους Χόιλουντ και το να το κάνει στο φινάλε των ομίλων προσφέρεται στο 3.00 από τη Stoiximan. Νομίζουμε πως… ήρθε η ώρα του.

Euro – 25/06/2024 19:00

Δανία – Σερβία

Goal/goal

1,66

Euro – 25/06/2024 19:00

Δανία – Σερβία

Γκολ μετά το 80:00

2,47

Euro – 25/06/2024 19:00

Δανία – Σερβία

Γκολ Χόιλουντ

3,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like