Αρχική » Γιουνγκ Μπόις – Γαλατάσαραϊ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Γιουνγκ Μπόις – Γαλατάσαραϊ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η πρωταθλήτρια Ελβετίας Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατάσαραϊ, στο ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των πλέι-οφ του Champions League.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Στάντιον Βάκντορφ» (32.000), Βέρνη.
  • Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ.
  • Μοναδική αναμέτρησή τους στο παρελθόν το 2016, στη φιλική διοργάνωση Uhrencup, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 1-1.
  • Μία νίκη και μία ισοπαλία μετρά η Γιουνγκ Μπόις απέναντι σε ομάδες από την Τουρκία, ενώ η Γαλατάσαραϊ έχει απολογισμό 11-1-4 κόντρα σε ομάδες από την Ελβετία.

Ρεπορτάζ Γιουνγκ Μπόις

Το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά της και έκτο τα τελευταία επτά χρόνια κατέκτησε η Γιουνγκ Μπόις, κι έτσι εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι-οφ του Champions League. Ωστόσο, φέτος το ξεκίνημά της μόνο ανάλογο δεν είναι, καθώς μετά από πέντε αγώνες είναι προτελευταία με μόλις δύο βαθμούς! Το Σάββατο ξέσπασε στην Πρίντσε-Νεντάζ, ομάδα πέμπτης κατηγορίας, νικώντας την εκτός έδρας με 10-0 για το κύπελλο. Φυσικά αυτή η νίκη δεν «χρυσώνει το χάπι», με τον νεοπροσληφθέντα κόουτς Ράμεν να βρίσκεται ήδη υπό πίεση.

Stat attack: Έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά της ματς.

Απουσίες: Κόντε, Γιάνκο και Ιμέρι θα μείνουν εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φον Μπάλμος – Μπλουμ, Καμαρά, Χούσιτς, Χατζάμ – Λάουπερ, Νιασέ – Ελία, Ούγκρινιτς, Κόλεϊ – Γκάνβουλα.

Ρεπορτάζ Γαλατάσαραϊ

Σε μια από τις πιο φοβερές κούρσες τίτλου (αν όχι την πιο φοβερή) που είδαμε ποτέ στο πρωτάθλημα Τουρκίας, η Γαλατάσαραϊ κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια έναντι της Φενέρμπαχτσε. Μπορεί η μισητή αντίπαλός της να πήρε 99 βαθμούς, όμως η Γαλατά έφτασε τους 102 με απολογισμό 33-3-2 και κατέκτησε τον 24ο τίτλο της ιστορίας. Στη νέα σεζόν μπήκε σχετικά καλά, καθώς μπορεί να έχει κάνει το 2/2 κόντρα σε Χατάγιασπορ και Κόνιασπορ, όμως αυτό έγινε με δύσκολες νίκες και μέτριες εμφανίσεις. Σαν να μην έλειπε αυτό, η χρονιά ξεκίνησε με την συντριβή με 5-0 από την Μπεσίκτας για το Super Cup Τουρκίας.

Stat attack: Σε εννιά από τα τελευταία δέκα ευρωπαϊκά της ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Εκτός οι Σάντσεζ, Σάρα, Αϊχάν και Κον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μουσλέρα – Γέλερτ, Νέλσον, Μπαρντακτσί, Ντιμπουά – Τορέιρα, Ντεμιρμπάι – Γιλμάζ, Μέρτενς, Ακτούρκογλου – Ικάρντι.

Γιουνγκ Μπόις – Γαλατάσαραϊ προγνωστικά

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της Γιουνγκ Μπόις δε θα περίμενε ένα τέτοιο ξεκίνημα στην σεζόν. Είναι δύσκολο να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να κερδίσει την -έτσι κι αλλιώς ανώτερη ποιοτικά- Γαλατασαράι, η οποία θέλει μια πειστική εμφάνιση για να πάρει τα πάνω της. Στο 1.87 της Novibet, αξίζει το ποντάρισμα στο διπλό, μιας και έτσι κι αλλιώς οι Ελβετοί δε διαθέτουν και τόσο δυνατή έδρα στο κομμάτι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Champions League – 21/08/2024 22:00

Γιουνγκ Μπόις – Γαλατάσαραϊ

2

1,87

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like