Αρχική » Γερμανία – Δανία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Γερμανία – Δανία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η οικοδέσποινα φιλοξενεί στο Ντόρτμουντ τους Σκανδιναβούς, με έπαθλο μια θέση στα προημιτελικά!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» (66.000), Ντόρτμουντ.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Η ομάδα που θα προκριθεί, θα βρει απέναντί της στα προημιτελικά, τη νικήτρια του ζευγαριού Ισπανία – Γεωργία.
  • Έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 28 φορές κατά το παρελθόν, σε επίσημα και φιλικά ματς, με τη Γερμανία να μετρά 15 νίκες, τη Δανία οκτώ ενώ υπήρξαν και πέντε ισοπαλίες.
  • Ρεκόρ 2-0-2 στις επίσημες συναντήσεις τους.
  • Με goal/goal συνοδεύτηκαν οι τέσσερις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ρεπορτάζ Γερμανίας

Ίδρωσε πολύ για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Τα κατάφερε με το γκολ του Φίλκρουγκ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Ελβετία, σε ένα ματς που δεν έπεισε με την εμφάνισή της. Δεν είχε λύσεις στην καλά στημένη άμυνα που είχε απέναντί της και δεν μπορούσε να βρει απάντηση στο γκολ που δέχθηκε στο 28’. Πήρε όμως αυτό που ήθελε κι αυτό είναι που έχει σημασία. «Πήγε» στο πάνω μέρος του ταμπλό, το δύσκολο, όπου υπάρχουν τα τέσσερα από τα πέντε πρώτα φαβορί της διοργάνωσης.

Stat attack: Έξι «2-3 γκολ» στις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Απουσίες: Πρόβλημα στα στόπερ για τον Νάγκελσμαν, με τιμωρημένο τον Τα και αμφίβολο τον Ρούντιγκερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Σλότερμπεκ, Μίτλεστεντ – Άντριχ, Κρόος – Μουσιάλα, Γκουντογκάν, Βιρτς – Χάβερτς.

Ρεπορτάζ Δανίας

Προκρίθηκε από τον όμιλο με τρεις ισοπαλίες και ισόβαθμη της Σλοβενίας που τελικά την πέρασε λόγω μιας κάρτας που δέχθηκε μέλος του προπονητικού επιτελείου των Σλοβάκων! Σίγουρα κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Στο φινάλε αντιμετώπιζε τη Σερβία που έψαχνε μόνο νίκη. Μπορεί να έλεγχε το ματς, όμως δεν φάνηκε ιδιαίτερα επικίνδυνη, ούτε όμως απειλήθηκε ιδιαίτερα, με το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο. Είναι ένα σύνολο δυσκολοκατάβλητο, το οποίο όμως έχει σοβαρό θέμα στην τελική προσπάθεια. Κανένα άγχος από εδώ και πέρα, αφού ξέρει πως είναι το αουτσάιντερ.

Stat attack: Έξι Under 2,5 στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες: Εκτίει ποινή ο Χιούλμαντ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σμάιχελ – Άντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεγκαρντ – Μέλε, Ντιλέινι, Χόιμπιεργκ, Έρικσεν, Κρίστιανσεν – Βιντ, Χόιλουντ.

Γερμανία – Δανία προγνωστικά

Με το πλεονέκτημα που της δίνει η έδρα αλλά και η περισσότερη ποιότητα, η Γερμανία θα επιχειρήσει να περάσει το εμπόδιο της Δανίας για να βρεθεί στα προημιτελικά. Το εγχείρημα είναι σαφώς πιο δύσκολο απ’ ότι υποδηλώνουν τα 1.69 του άσου, τα οποία δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση. Θα κινηθούμε σε συνδυασμό της διπλής ευκαιρίας των «πάντσερ» με το under 2,5 στο 2.00 της Novibet, περιμένοντας αναμέτρηση με ελάχιστα ρίσκα εκατέρωθεν.

  • Η Γερμανία αναμένεται να ασκήσει μεγάλη πίεση στα καρέ των Δανών, όπως συνηθίζει στη διοργάνωση. Οι 15+ τελικές της προσπάθειες, προσφέρονται στο 1.91 στη Novibet.
  • Δεν περιμένουμε ιδιαίτερα ρίσκα στο ματς και ειδικά στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού. Το να μην ανοίξει το σκορ μέχρι και το 30:00 παίζει στο 1.84 στη Novibet.

Euro – 29/06/2024 22:00

Γερμανία – Δανία

1Χ & Under 2,5

2,00

Euro – 29/06/2024 22:00

Γερμανία – Δανία

Γερμανία 15+ τελικές προσπάθειες

1,91

Euro – 29/06/2024 22:00

Γερμανία – Δανία

Κανένα γκολ μέχρι το 30:00

1,84

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like