Αρχική » «Βόμβα» με αποχώρηση βασικού άσου! – Koubanezos.gr

«Βόμβα» με αποχώρηση βασικού άσου! – Koubanezos.gr

by admin

Έσκασε είδηση που θα φέρει τα… πάνω-κάτω στην ΑΕΚ, με βασικό ξένο να ετοιμάζει «βαλίτσες» το χειμώνα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν φεύγει ποτέ από την επικαιρότητα στο Μεξικό, καθώς μετά το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού με το ενδιαφέρον της Μοντερέι και τις αρνητικές απαντήσεις της ΑΕΚ, μια ακόμα ομάδα φαίνεται πως τον βάζει στο στόχαστρο.

Ο λόγος για την Κρουζ Αζούλ, στην οποία ο 28χρονος μέσος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν. Η ομάδα αυτή σκέφτεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του τον Δεκέμβριο, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του Πινέδα να επιστρέψει στο Μεξικό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρούμπεν Ροντρίγκεζ, η διοίκηση της Κρουζ Αζούλ ετοιμάζει πρόταση για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, γνωρίζουν οι Μεξικανοί ότι οι απαιτήσεις της ΑΕΚ κυμαίνονται στα 20 εκατ. δολάρια, αλλά ελπίζουν ότι μπορεί να πέσει η τιμή του, εάν δεν αγωνίζεται πολύ.

Στην Κρουζ Αζούλ ανήκει και ο αδελφός του Ορμπελίν Πινέδα, Ζαντιέλ, ο οποίος είναι 18 ετών αμυντικός και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα.

Πηγή: Sdna

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like