Αρχική » Αυστρία – Τουρκία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Αυστρία – Τουρκία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Δύο ομάδες που έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, η Αυστρία και η Τουρκία, μάχονται για μια θέση στα προημιτελικά.

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ρεντ Μπουλ Αρένα», (40.000), Λειψία.
  • Διαιτητής: Σοάρες Ντίας.
  • Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 14 φορές στο παρελθόν, δέκα σε επίσημους αγώνες και τέσσερις σε φιλικά ματς, με τους Τούρκους να μετρούν επτά νίκες, την Αυστρία έξι, ενώ ένα μόλις παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
  • Μόλις σε πέντε από αυτά τα παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα.

Ρεπορτάζ Αυστρίας

Το γεγονός ότι τερμάτισε πρώτη σε έναν όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία τα λέει όλα. Ήταν εξαιρετική στη ιάρκεια των ομίλων. Ακόμα και στην ήττα από τη Γαλλία ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, το αποκορύφωμα ήταν η εμφάνιση απέναντι στην Ολλανδία και η νίκη με 3-2, που της έδωσε την πρωτιά. Πλέον, είναι δίκαια μέρος της συζήτησης για την έκπληξη του φετινού τουρνουά.

Stat attack: Μετράει δώδεκα goal/goal στα τελευταία 20 ματς.

Απουσίες: Εκτός ο τιμωρημένος Βίμερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πεντζ – Πος, Ντάνσο, Λίνχαρτ, Μουενέ – Σάιβαλντ, Γκρίλιτς – Σμιντ, Μπαουμγκάρτνερ, Ζάμπιτσερ – Αρναούτοβιτς.

Ρεπορτάζ Τουρκίας 

Αν εξαιρέσουμε την κακή εμφάνιση απέναντι στην Πορτογαλία, στα άλλα δυο παιχνίδια του ομίλου εμφανίστηκε έτοιμη και πήρε ισάριθμες νίκες, κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Η Τουρκία είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο στην επίθεση, αλλά η άμυνά της παρουσιάζει αστάθειες και την εκθέτει. Μένει να φανεί, αν απόψε θα τα καταφέρει, χωρίς τον φυσικό της ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο.

Stat attack: Μετράει δώδεκα goal/goal στα τελευταία 20 ματς.

Απουσίες: Εκτός οι τιμωρημένοι Τσαλχάνογλου και Ακαϊντίν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκιουνόκ – Μουλντούρ, Ντεμιράλ, Μπαρντακτσί, Καντιόγλου – Γιουκσέκ, Γιοκουσλού – Καχβεχτσί, Γκιουλέρ, Ακτούρκογλου – Γιλμάζ.

Αυστρία – Τουρκία προγνωστικά

Είναι ένα ζευγάρι που δεν έχει μεγάλο φαβορί. Ωστόσο, μιλάμε για δυο ομάδες που έχουν κάνει πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής και δίκαια διεκδικούν μια θέση στην οκτάδα. Θα στηριχτούμε στις επιθετικές αρετές των δύο ομάδων και στην αμυντική αστάθεια, κυρίως των Τούρκων και παρά την αυξημένη σκοπιμότητα, θα πάω στα πολλά γκολ. Το over 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 1.92 στη Novibet. 

  • Στην ίδια λογική, θα ποντάρουμε στις αποκρούσεις του Τούρκου τερματοφύλακα. Δεδομένου ότι η αμυντική του γραμμή θα αφήσει κενά για αρκετές τελικές στους Αυστριακούς, αποκτά αξία το over 3,5 σε απόδοση 2.00 στη Novibet.

Euro – 02/07/2024 22:00

Αυστρία – Τουρκία

Over 2,5

1,92

Euro – 02/07/2024 22:00

Αυστρία – Τουρκία

Γκιουνόκ Over 3,5 αποκρούσεις

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like