Αρχική » Αργεντινή – Ισημερινός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Αργεντινή – Ισημερινός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ο Ισημερινός ψάχνει τη μεγάλη «έκπληξη» κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κούπα όπως η Αργεντινή στα πρώτα νοκ-άουτ ματς του φετινού Copa America.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «NRG Stadium», (72.200), Χιούστον
  • Διαιτητής: Αντρές Ματόντε
  • Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 40 φορές ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με την Αργεντινή να μετράει 24 νίκες και τον Ισημερινό αντίστοιχα 5, ενώ 11 μεταξύ τους ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Η Αργεντινή μετράει 9 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια της.

Ρεπορτάζ Αργεντινής

Η Αργεντινή κατάφερε να κάνει το 3/3 στον όμιλό της και προκρίθηκε άνετα στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Copa America και στο πρόσφατο ματς της, επικράτησε με 2-0 επί του Περού χάρη στα γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Τις δυο προηγούμενες φορές που έκανε το τρία στα τρία στη φάση των ομίλων, ηττήθηκε στον τελικό από τη Βραζιλία (2007) και τη Χιλή (2016), οπότε σκοπός της «αλμπισελέστε» είναι να… σπάσει την κατάρα.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί τις επτά φορές στα τελευταία δέκα της παιχνίδια το Under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Ο μεγάλος αστέρας, Λιονέλ Μέσι ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον προσαγωγό και τίθεται αμφίβολος για τα προημιτελικά, ενώ σίγουρη δεν είναι και η συμμετοχή του Ακούνια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτίνεζ, – Ταλιαφίκο, Οταμέντι, Ρομέρο, Μοντιέλ, – Μακάλιστερ, Λο Σέλσο, Παρέδες, – Γκονζάλες, Μαρτίνεζ, Ντι Μαρία.

Ρεπορτάζ Ισημερινού

Πέτυχε τον στόχο της πρόκρισης κόντρα στο Μεξικό την τελευταία αγωνιστική μετά από τη «λευκή» ισοπαλία και μετά από την ισοβαθμία, όπου υπερτερούσε στη διαφορά τερμάτων, προκρίθηκε για τα νοκ-άουτ εκεί όπου θα συναντήσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Ένταση μεγάλη υπήρξε μετά το φινάλε του πρόσφατου παιχνιδιού για το Εκουαδόρ, όμως τώρα συγκεντρώνεται, προκειμένου να προσπαθήσει για τη μεγάλη έκπληξη.

Stat attack: Στα τελευταία δέκα παιχνίδια του έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές το Under 2,5, όπως και το No/Goal.

Απουσίες: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Ισημερινός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Ντομίνγκεζ, – Πρεσιάδο, Πάτσο, Τόρες, Ινκαπίας, – Γκρουέθο, Φράνκο, Καϊσέδο, – Πάες, Σαρμιέντο, – Βαλέντσια.

Αργεντινή – Εκουαδόρ προγνωστικά

Ο βαθμός δυσκολίας που έχει μπροστά του το Εκουαδόρ είναι τεράστιος και με τη μέτρια εικόνα που είχε στους ομίλους, δύσκολα θα καταφέρει να δυσκολέψει την Αργεντινή. Η «αλμπισελέστε», είτε αγωνιστεί ο Μέσι, είτε όχι, θα κοιτάξει να μπει δυναμικά από την αρχή και να… καθαρίσει το ματς. Έτσι, καταλήγουμε στην επιλογή του άσου στο πρώτο ημίχρονο, όπως και στο τελικό αποτέλεσμα για τους τυπικά γηπεδούχους Αργεντίνους σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

Copa America – 05/07/2024 04:00

Αργεντινή – Ισημερινός

1 ημιχ. / 1 τελικό

2,15

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like