Αρχική » Αποκάλυψη Μελέτη: «Έβαλα τα κλάματα όταν…» (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

Αποκάλυψη Μελέτη: «Έβαλα τα κλάματα όταν…» (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

by admin

Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να βρίσκεται σε… mood διακοπών, όμως θυμήθηκε μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή της και την περιέγραψε λεπτομερώς στο κοινό της.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της και την κόρη τους Αλεξάνδρα, απολαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία προχώρησε σε μία αρκετά συγκινητική ανάρτηση που αφορά το παιδί της και τη γέννησή του πριν από επτά χρόνια.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια και Ευρωβουλευτής, δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως έβαλε τα κλάματα μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος και τα συναισθήματά της τόνισε πως ήταν συγκίνηση, χαρά, ανακούφιση, τρόμος, φόβος, άγχος, απορία, ενθουσιασμός, αλλά και δισταγμός.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως η μητρότητα δεν ήταν όνειρο ή αυτοσκοπός της, όμως ήταν μια ξαφνική εξέλιξη, η οποία της άλλαξε τη ζωή και τη βελτιώσε μετέπειτα σε πολλούς τομείς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like